Burrito met rode paprika, kidneybonen en cheddar
Burrito met rode paprika, kidneybonen en cheddar
Bereiding
1
Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Ontzaad en snij de paprika in kleine stukjes. Spoel de bonen en maïs onder de koude kraan.
2
Verwarm wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook op een middelhoog vuur 2 min. aan. Voeg de paprikablokjes toe en stoof 2 min. verder. Voeg nu de bonen en maïs toe. Kruid met de cayennepeper, kruidenmix, peper en zout. Voeg het tomatenconcentraat toe en roerbak 2 min. verder. Voeg de frita chakchouka toe en laat 15 min. pruttelen op een zacht vuur.
3
Verwarm de wraps in een droge pan en vul met het bonenmengsel en wat geraspte kaas.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
146kcal
Vetten
1,8g
Zout
0,55g
Eiwitten
6,2g