Burrito met rode paprika, kidneybonen en cheddar

Burrito met rode paprika, kidneybonen en cheddar
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

ui
0.5
teen(tenen) knoflook
1
rode paprika('s)
1
kidneybonen
200 g
maïs
150 g
cayennepeper
0.25 c.à.c
kruidenmix
0.5 el
tomatenconcentraat
1 el
frita chakchouka
400 g
maïswraps
4
geraspte cheddar
50 g
olijfolie
peper
zout

Burrito met rode paprika, kidneybonen en cheddar

Bereiding

1

Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Ontzaad en snij de paprika in kleine stukjes. Spoel de bonen en maïs onder de koude kraan.

2

Verwarm wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook op een middelhoog vuur 2 min. aan. Voeg de paprikablokjes toe en stoof 2 min. verder. Voeg nu de bonen en maïs toe. Kruid met de cayennepeper, kruidenmix, peper en zout. Voeg het tomatenconcentraat toe en roerbak 2 min. verder. Voeg de frita chakchouka toe en laat 15 min. pruttelen op een zacht vuur.

3

Verwarm de wraps in een droge pan en vul met het bonenmengsel en wat geraspte kaas.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
146kcal
Vetten
1,8g
Zout
0,55g
Eiwitten
6,2g