Butternut met een vulling van champignon, geitenkaas

Butternut met een vulling van champignon, geitenkaas
Voorbereiding 10 min.
Kook 55 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Butternutpompoen(en), doormidden gesneden
1
Olijfolie
Parijse champignons
50 g
Bakje(s) shimejichampignons
1
Verse geitenkaas
100 g
Zout, peper

Butternut met een vulling van champignon, geitenkaas

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 200°C. Onpit de butternuts, kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie voor je ze 40 min in de oven bakt.

2

Was de Parijse champignons. Giet de shimeji in een kom, kruid met peper en zout, meng met de Parijse champignons, besprenkel met een scheut olijfolie en meng goed.

3

Vul de gekookte pompoenen met het champignonmengsel en bestrooi met de geitenkaas. Zet 15 min in de oven. Versier met verse oreganoblaadjes.