Meer details
Ontdek deze heerlijke hele cantharellen. U kan ze serveren bij rood vlees of schaaldieren. Breng de cantharellen op smaak met sjalotjes en bestrooi ze met fijngehakte peterselie om ze nog lekkerder te maken. Met de groenten van Carrefour geniet u elke dag!Land van herkomst
Frankrijk
Herkomst
Verpakt in Frankrijk - Deze cantharellen zijn afkomstig van diverse oorsprong en werden verpakt in Frankrijk.
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Carrefour Cantharellen Heel 250 gCantharellen (cantharellus cibarius) 100%
Voedingswaardetabel
per: 100 g | |
---|---|
Energie | 85 kJ |
Energie 2 | 21 kcal |
Vetten | 0.5 g |
Vezels | 4.6 g |
Eiwitten | 1.6 g |
Verwaarloosbare hoeveelheden verzadigde vetzuren, koolhydraten, suikers en zout. | - |
Het zoutgehalte is uitsluitend toe te schrijven aan van nature voorkomend natrium. | - |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 2 porties van 125 g. | - |
per: Een portie van 125 g %RI | |
---|---|
Energie | 107 kJ 1% |
Energie 2 | 26 kcal 1% |
Vetten | 0.6 g < 1% |
Vezels | 5.8 g |
Eiwitten | 2 g 4% |
Verwaarloosbare hoeveelheden verzadigde vetzuren, koolhydraten, suikers en zout. | - |
Het zoutgehalte is uitsluitend toe te schrijven aan van nature voorkomend natrium. | - |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 2 porties van 125 g. | - |
per: 100 g | per: Een portie van 125 g %RI | |
---|---|---|
Energie | 85 kJ | 107 kJ 1% |
Energie 2 | 21 kcal | 26 kcal 1% |
Vetten | 0.5 g | 0.6 g < 1% |
Vezels | 4.6 g | 5.8 g |
Eiwitten | 1.6 g | 2 g 4% |
Verwaarloosbare hoeveelheden verzadigde vetzuren, koolhydraten, suikers en zout. | - | - |
Het zoutgehalte is uitsluitend toe te schrijven aan van nature voorkomend natrium. | - | - |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - | - |
Dit product bevat 2 porties van 125 g. | - | - |
Bereiding en gebruik
In de braadpan: Giet de diepgevroren cantharellen in een hete pan zonder vetstof. Laat een vijftiental minuten op een zacht vuurtje bakken en roer regelmatig om totdat het water volledig verdampt is. Laat vervolgens een klontje boter smelten, bak de cantharellen enkele minuten op een zacht vuurtje en kruid naar eigen smaak. Fijnproevertip: Leg de cantharellen 2 minuten in kokend water voor het bakken om de bittere smaak te verzachten.
Houdbaarheid
Bewaart 24 uur in de koelkast, 3 dagen in het vriesvak van de koelkast, meerdere maanden op -18°C in een diepvriezer*** en ten minste houdbaar tot einde: zie datum hieronder. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Bewaring
Diepgevroren
Verpakking
Warm gelast
Leveranciersadres
Verpakt in Frankrijk door EMB 26 235 voor Interdis TSA 91431 91343 Massy CEDEX France