Iglo
Captain Fish Stick à l'Ancienne 13 Stuks 364 g
Iglo
4,95 €
13,60 €/kg
Per stuk

Meer details

Geïnspireerd door de wereld van artisanale bakkers, Captain iglo's nieuwe fish sticks à l'Ancienne: omhuld in een nieuw en robuust korstje. Heerlijk met een vers slaatje, ovenbereide groenten of als finger food!
Het lekkerste uit de oven of airfryer

Land van herkomst

Duitsland

Ingrediënten

Iglo Fish Stick à l'Ancienne 13 Stuks 364 g
Alaska pollak (vis) 58%
paneermeel (tarwebloem, zuurteregelaar: natriumhydroxide, suiker, zout, dextrose, gist, paprikapoeder)
koolzaadolie
water
paneermeel (tarwemeel, zuurteregelaar: natriumhydroxide, gist, koolzaadolie, zout)
tarwebloem
aardappelzetmeel
zout

Voedingswaardetabel

Per 100g
Energie 940 kJ / 224 kcal
Vetten 10 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.8 g
Koolhydraten 20 g
waarvan suikers 0.6 g
Vezels 1.1 g
Eiwitten 13 g
Zout 0.91 g
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000kcal).
De waarden per portie worden verkregen door 112 g (4 Fish Sticks) diepvries product in de oven te bereiden. -
Per diepvries portie (112g) - % RI**
Energie 1053 kJ / 251 kcal - 12%
Vetten 11 g - 16%
waarvan verzadigde vetzuren 0.9 g - 5%
Koolhydraten 22 g - 8%
waarvan suikers 0.7 g - ˂1%
Vezels 1.2 g
Eiwitten 14 g - 30%
Zout 1.0 g - 17%
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000kcal).
De waarden per portie worden verkregen door 112 g (4 Fish Sticks) diepvries product in de oven te bereiden. -

Per 100g Per diepvries portie (112g) - % RI**
Energie 940 kJ / 224 kcal 1053 kJ / 251 kcal - 12%
Vetten 10 g 11 g - 16%
waarvan verzadigde vetzuren 0.8 g 0.9 g - 5%
Koolhydraten 20 g 22 g - 8%
waarvan suikers 0.6 g 0.7 g - ˂1%
Vezels 1.1 g 1.2 g
Eiwitten 13 g 14 g - 30%
Zout 0.91 g 1.0 g - 17%
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000kcal).
De waarden per portie worden verkregen door 112 g (4 Fish Sticks) diepvries product in de oven te bereiden. - -

Bevat

Tarwe, vis

Bereiding en gebruik

De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Voor het beste resultaat raden wil de ovenbereiding aan. Oven: Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 220°C). Leg de diepvries Fish Sticks op een met bakpapier beklede bakplaat en bak deze boven in de oven gedurende 17 minuten of in het midden van de heteluchtoven gedurende 15 minuten. Draai de Fish Sticks na 10 minuten om. Pan: Verwarm een eetlepel plantaardige olie in een pan. Bak de diepvries Fish Sticks op een matig vuur gedurende 8 minuten. Regelmatig omdraaien. Dep met keukenpapier alvorens op te dienen. Airfryer: Verwarm de airfryer voor op 180°C. Leg de diepvries Fish Sticks (maximaal 8 per keer) in de airfryer en bak gedurende 8 minuten.

Houdbaarheid

Thuis in de diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Bij -18°C, ten minste houdbaar tot einde:

Bewaring

Diepgevroren

Leveranciersadres

NV Iglo Belgium Humaniteitslaan, 235, 1620 Drogenbos