Thuislevering of ophalen in de winkel?
Iglo
Captain Kabeljauwfilets 4 Stuks 460 g
Iglo
16,35 €
35,54 €/kg
Per stuk

Meer details

De Kabeljauwfilets van iglo zijn heerlijk simpel. Uit duurzame visserij en daarom drager van het MSC logo. Samen met spinazie of groentenmixen van iglo, maakt u een heerlijke gebalanceerde maaltijd voor de hele familie! Diepvriesvis.

Land van herkomst

Frankrijk

Ingrediënten

Iglo 4 Kabeljauwfilets 460 g
Kabeljauwfilet* (Gadus morhua) (vis)
*Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.

Voedingswaardetabel

Per 100g
Energie 311 kJ / 73 kcal
Vetten 0.6 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.1 g
Koolhydraten 0 g
waarvan suikers 0 g
Vezels 0 g
Eiwitten 17 g
Zout 0.18 g
Vitamine B12 1 µg (40% RI**)
Kalium 340 mg (17% RI**)
Fosfor 180 mg (26% RI**)
Selenium 37 µg (49% RI**)
Jodium 110 µg (73% RI**)
**Referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal) voor een portie van 110g bereid in de oven.
Per portie (110)**
Energie 332 kJ / 78 kcal (4% RI**)
Vetten 0.7 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.1 g
Koolhydraten 0 g
waarvan suikers 0 g
Vezels 0 g
Eiwitten 18 g
Zout 0.20 g
Vitamine B12 1.1 µg (44% RI**)
Kalium 374 mg (19% RI**)
Fosfor 198 mg (28% RI**)
Selenium 40 µg (55% RI**)
Jodium 121 µg (81% RI**)
**Referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal) voor een portie van 110g bereid in de oven.

Per 100g Per portie (110)**
Energie 311 kJ / 73 kcal 332 kJ / 78 kcal (4% RI**)
Vetten 0.6 g 0.7 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.1 g 0.1 g
Koolhydraten 0 g 0 g
waarvan suikers 0 g 0 g
Vezels 0 g 0 g
Eiwitten 17 g 18 g
Zout 0.18 g 0.20 g
Vitamine B12 1 µg (40% RI**) 1.1 µg (44% RI**)
Kalium 340 mg (17% RI**) 374 mg (19% RI**)
Fosfor 180 mg (26% RI**) 198 mg (28% RI**)
Selenium 37 µg (49% RI**) 40 µg (55% RI**)
Jodium 110 µg (73% RI**) 121 µg (81% RI**)
**Referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal) voor een portie van 110g bereid in de oven.

Bevat

Vis

Gezondheidsclaims

Bijdraagt tot de normale werking van de Hersenen, het Zenuwstelsel en de Schildklier?, Bijdraagt tot de normale werking van het Immuunsysteem?, Bijdraagt tot het verminderen van de Vermoeidheid?

Bereiding en gebruik

Onnodig te ontdooien. Oven: Verwarm de oven voor op 180 °C. Spoel het diepgevroren kabeljauwhaasje kort af onder stromend water tot het beschermend laagje ijs is verdwenen en dep droog. Leg hem op een bakpapier op de bakplaat, bestrijk met plantaardige olie en kruid naar smaak. Laat gedurende 20 minuten bakken in het midden van de oven. U kan de vis ook ontdooien en marineren in de koelkast. Dan bakt u hem best 12 minuten. Papillot: Verwarm de oven voor op 180 °C (hete lucht 160 °C). Plaats de diepgevroren vis bovenop de door u gekozen ingrediënten op een groot vel aluminiumfolie (bijvoorbeeld: uiringen, koriander en chilivlokken) en kruid naar believen. Vouw de folie zorgvuldig dicht en plaats de papillot in het midden van de oven. Laat 20 minuten bakken. Microgolf: Spoel het diepgevroren kabeljauwhaasje kort af onder stromend water tot het beschermend laagje ijs is verdwenen en dep droog. Lag hem in een schaal geschikt voor de microgolfoven en dek af, kruid naar smaak. Verwarm 1 filet 5 minuten op 600W (laag vermogen), 8 minuten voor 2 filets. Laat 1 minuut rusten. Controleer steeds of de filet doorbakken is voor u hem serveert.

Houdbaarheid

Bewaring thuis. In de diepvries. ** (-12°C) 1 maand *** (-18°C) tot aangegeven houdbaarheidsdatum: zie de verpakking. Bij -18°C, ten minste houdbaar tot einde: zie de verpakking.

Bewaring

Diepgevroren

Verpakking

Wikkel

Leveranciersadres

NV Iglo Belgium Humaniteitslaan, 235 1620 Drogenbos