Carpaccio van koolrabi en rode biet

Carpaccio van koolrabi en rode biet
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

koolrabi
0.5
rode biet
1
zakje tuinkers en jonge slascheuten
1
geitenkaas
75 g
geroosterde pijnboompitten
12 g
croutons met tuinkruiden
25 g
gehakte bieslook
1 el
olijfolie
50 ml
peper
zout

Carpaccio van koolrabi en rode biet

Bereiding

1

Schil de koolrabi en de rode biet. Snij beide groenten in flinterdunne plakken. Schik ze dakpansgewijs op een bord.

2

Leg de tuinkers en jonge slascheuten op de plakjes koolrabi en rode biet. Doe er toefjes geitenkaas op. Strooi er de geroosterde pijnboompitten, de croutons en de gehakte bieslook over.

3

Kruid met peper en zout. Druppel er wat olijfolie over.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
178kcal
Vetten
3,5g
Zout
0,3g
Eiwitten
4g