Champignonragout

Champignonragout
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Teentjes knoflook
1
Olijfolie
2 c.à.c
Champignons
100 g
Sojasaus
2 c.à.c
Room
25 ml
Peterselie
Peper

Champignonragout

Bereiding

1

Pel 2 teentjes knoflook en hak ze fijn. Giet in elk pannetje 1 tl olijfolie.

2

Verdeel er de knoflook en ongeveer 200 g champignons over. Zet de pannetjes 5 min onder de grill van het toestel.

3

Haal ze er dan uit en voeg aan elk pannetje 1 tl sojsaus en 50 ml room toe. Kruid met peper, meng en zet nog 5 min onder de grill. Serveer bestrooid met fijngehakte peterselie.