Chili con carne

Voorbereiding
15 min.
Kooktijd
40 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Ingrediënten voor:
personen
MAX
Chili con carne
Bereiding
1
Bak de knoflook, de ui en het rundsgehakt in een braadpan met de olijfolie. Voeg er de komijn, het paprikapoeder en de tomatenpuree aan toe en meng. Kruid met peper en zout.
2
Giet er de rundsbouillon bij en voeg de rode bonen en de tomatenblokjes toe. Laat 30 min sudderen op een laag vuur. Kook intussen de rijst volgens de aanduidingen op de verpakking.
3
Dien je chili con carne op met schijfjes komkommer, kerstomaten, guacamole, geraspte cheddar en de rijst.
Voedingsinformatie
per 100 g
Vetten
4,7g
Suiker
5,6g
Vezels
4g
Eiwitten
12,7g