Chinese vermicelli-salade

Voorbereiding
15 min.
Kooktijd
0 min.
Rusttijd
60 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Chinese vermicelli-salade
Bereiding
Intro
Ter voorbereiding, hak de pinda’s grof. Schaaf de spitskool. Schil en rasp de wortel. Snipper de lente-uitjes. Hak de koriander fijn.
1
Rooster op een matig vuur de pinda’s in een pan zonder vetstof. Let erop dat ze niet verbranden!
2
Kook de vermicelli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ze met de spitskool, de wortel, de sojascheuten, de lente-ui, de koriander, de gebakken uitjes en de pinda’s.
3
Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette, schep over de salade en meng voorzichtig. Laat 1 u (of een nacht) rusten en serveer op kamertemperatuur.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
157kcal
Vetten
7,2g
Vezels
1,7g
Eiwitten
4,1g