Chocolade lolly’s op mikado stokjes

Chocolade lolly’s op mikado stokjes
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 30 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
50 g
Mikado met Melkchocolade
0.5 pakje
Geraspte kokos
1 el

Chocolade lolly’s op mikado stokjes

Bereiding

1

Smelt de chocolade au bain-marie schik de Mikadostokjes op ca. 5 cm van elkaar op bakpapier.

2

Neem een schep gesmolten chocolade met een eetlepel. Houd de eetlepel vertikaal en maak heen en weer gaande bewegingen boven het Mikado stokje en maak zo de takken van de kerstboom. Zorg ervoor dat je Mikado voldoende bedekt is met de chocolade.

3

Versier met geraspte kokos laat 15 minuten afkoelen in de koelkast.