Thuislevering of ophalen in de winkel?
Dr. Oetker
Chocoladetaart 390 g
Dr. Oetker
- €
Per stuk

Land van herkomst

Frankrijk

Ingrediënten

Dr. Oetker Chocoladetaart 390 g
37% chocoladepoeder (suiker, cacaopoeder)
suiker
23% chocoladestukjes (suiker, cacaomassa, cacaoboter, magere cacao, emulgator (zonnebloemlecithine))
tarwebloem

Voedingswaardetabel

Dit product, bereid met 125 g boter, 2 eieren en 50 ml water bestaat uit 8 porties en bevat : 100g
Energie 1877 kJ/ 449 kcal
Vetten 25 g
waarvan verzadigde vetzuren 16 g
Koolhydraten 49 g
waarvan suikers 40 g
Eiwitten 5.9 g
Zout 0.17 g
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/ 2000 kcal).
Dit product, bereid met 125 g boter, 2 eieren en 50 ml water bestaat uit 8 porties en bevat : portie (74g) %*
Energie 1389 kJ/ 333 kcal 17 %
Vetten 18 g 26 %
waarvan verzadigde vetzuren 12 g 60 %
Koolhydraten 36 g 14 %
waarvan suikers 29 g 32 %
Eiwitten 4.4 g 9 %
Zout 0.13 g 9 %
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/ 2000 kcal).

Dit product, bereid met 125 g boter, 2 eieren en 50 ml water bestaat uit 8 porties en bevat : 100g Dit product, bereid met 125 g boter, 2 eieren en 50 ml water bestaat uit 8 porties en bevat : portie (74g) %*
Energie 1877 kJ/ 449 kcal 1389 kJ/ 333 kcal 17 %
Vetten 25 g 18 g 26 %
waarvan verzadigde vetzuren 16 g 12 g 60 %
Koolhydraten 49 g 36 g 14 %
waarvan suikers 40 g 29 g 32 %
Eiwitten 5.9 g 4.4 g 9 %
Zout 0.17 g 0.13 g 9 %
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/ 2000 kcal).

Bevat

Tarwe

Kan het volgende bevatten

Eieren, melk, noten

Andere

Kan sporen van melk, noten en ei bevatten.

Zonder additieven

Conserveermiddelen, kleurstoffen

Bereiding en gebruik

Inhoud 390 g Deegmix 1 Bakvorm Toe te voegen 125 g Boter (of margarine) 2 Eieren 50 ml water Baktemperatuur ca. 180°C Elektrisch ca. 180°C Hetelucht ca. 2-3 Gas (stand) Bereiding Keukengerei : Klopper. 1. De voorbereiding - Plooi de bakvorm volgens de instructies en plaats deze op een bakplaat. - Verwarm de oven voor zoals hierboven aangegeven. 2. De bereiding van het deeg - Laat de boter (of margarine) gedurende 1 min. smelten in de microgolf op maximaal vermogen. - Giet de deegmix in een kom, voeg er de gesmolten boter (of margarine), de eieren en het water bij. - Meng het geheel met een klopper tot een glad deeg. - Verdeel het deeg over de vorm. 3. Het bakken - Plaats de vorm op de bakplaat in het midden van de oven - Prik na 15 min. met een mes in de rand van de taart (er mag geen deeg meer aan het mes kleven) en daarna in het midden van de taart (op het mes moeten sporen van chocolade achterblijven). - Bak anders nog enkele minuten verder en controleer regelmatig. - Laat de taart in de vorm ca. 1 uur afkoelen op kamertemperatuur en zet deze dan 1 uur in de koelkast. - Maak de randen van de vorm los en dien op. Tip voor een lopend chocoladehart Plaats de taart op een bord en zet ca. 15 sec. in de microgolf op maximaal vermogen, net voor het opdienen.

Houdbaarheid

Koel en droog bewaren. Ten minste houdbaar tot:

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

Dr. Oetker n.v., De Kleetlaan 7B, bus 1, B-1831 Diegem