Meer details
De garnaal Vannamei, gekweekt in tropische wateren, heeft een wit en mals visvlees. Gepeld en geblancheerd zijn ze klaar om volgens uw smaak klaargemaakt te worden : in saus, gebakken, gegrild. Bovendien zijn ze met hun staarteinde makkelijk vast te nemen en ideaal voor het aperitief.Land van herkomst
India
Herkomst
Gekweekt in Vietnam.
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Carrefour Classic' Gambastaarten Gepeld Geblancheerd L 450 gGeblancheerde garnaal ASC 99% (Litopenaeus vannamei, gekweekt in India)
zout
Voedingswaardetabel
per: 100 g | |
---|---|
Energie | 332 kJ |
Energie2 | 78 kcal |
Vetten | 0.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.2 g |
Eiwitten | 18 g |
Zout | 0.81 g |
Verwaarloosbare hoeveelheden koolhydraten en suikers. | - |
per: 100 g | |
---|---|
Energie | 332 kJ |
Energie2 | 78 kcal |
Vetten | 0.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.2 g |
Eiwitten | 18 g |
Zout | 0.81 g |
Verwaarloosbare hoeveelheden koolhydraten en suikers. | - |
Bevat
Garnaal, schaaldieren
Kan het volgende bevatten
Zwaveldioxide/Sulfieten
Andere
Kan sporen bevatten van sulfieten.Bereiding en gebruik
Bereiding zonder ontdooiing: De garnalen onder water houden en nadien sauteren in een ingeoliede warme pan gedurende 7 à 8 minuten. Ontdooiing: Haal de garnalen uit het zakje en leg ze op een bord. Laat 3 à 4 uur in de koelkast ontdooien. Vervolgens als een vers product gebruiken. Rauw product tot in de kern verhitten.
Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
Ten minste houdbaar tot einde (bij bewaring op -18°C): Ten minste houdbaar tot de datum vermeld op het zakje. Bewaart 24 uur in de koelkast, 3 dagen in het vriesvak van de koelkast en tot aan de datum van minimale houdbaarheid in een diepvriezer*** op -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Bewaring
Diepgevroren
Verpakking
Doos
Submerk
Classic'
Leveranciersadres
Interdis TSA 91431 91343 MASSY Cedex Frankrijk