Cocktail Paloma aardbeien


Voorbereiding
5 min.
Kooktijd
0 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Cocktail Paloma aardbeien
Bereiding
1
Pers het sap van de limoenen. Plet 16 aardbeien in een shaker met het limoensap en een snuifje zout. Giet de tequila erbij. Vul de shaker tot 2/3 met ijsblokjes.
2
Schud 30 seconden krachtig en zeef het mengsel in een karaf. Doe enkele ijsblokjes in 4 glazen en giet het tequilamengsel erbij.
3
Vul de glazen met het pompelmoessap en de prosecco of cava. Snijd 4 aardbeien en de pompelmoes in stukjes en prik ze op een stokje. Serveer de glazen afgewerkt met een fruitbrochette.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
66 kcal
Vetten
0,2 g
(waarvan verzadigde vetten)
0 g
Koolhydraat
4,0 g
Suiker
3,4 g
Vezels
0,9 g
Zout
0,3 g
Eiwitten
0,5 g