Land van herkomst
Frankrijk
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Blini Coffret de Petits Feuilletés Sapins en Hiver 335 gMinibladerdeeghapje met een reblochonvulling 25%: tarwemeel, water, margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zuurteregelaar: citroenzuur), reblochon 5.5%* (rauwe koemelk, zout, melkzuurbacteriën, stremsel, kleurstof: anatto), paneermeel (tarwemeel, water, zout, gist), ui, wei (melk), witte wijn, zout, gemodificeerd zetmeel, eipoeder, poeder van volle melk, verdikkingsmiddel: methylcellulose, xanthaangom; boter, peper, nootmuskaat, natuurlijke peperaroma, antioxidant: zwaveldioxide.
Minibladerdeeghapje met een champignonvulling 25%: tarwemeel, water, margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zuurteregelaar: citroenzuur), champignons 9.6%*, room, sjalotten, gemodificeerd tarwezetmeel, zout, sesamzaad, maanzaad, eipoeder, boter, verdikkingsmiddel: methylcellulose, stabilisator: carrageen.
Minibladerdeeghapje met een vulling op basis van Sint-Jacobsvruchten** 25%: tarwemeel, water, margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zuurteregelaar: citroenzuur), Sint-Jacobsvruchten**4.6%*, ui, room, paneermeel (tarwemeel, water, zout, gist), sjalotten, witte wijn, zout, boter, wei (melk), gemodificeerd zetmeel, paprika, eipoeder, koolzaadolie, tarwezetmeel, peterselie, poeder van volle melk, vermout, verdikkingsmiddel: natriumalginaat; glucosesiroop, natuurlijke aroma's, melkeiwitten, peper, nootmuskaat, stabilisator: carrageen, antioxidant: zwaveldioxide.
Minibladerdeeghapje met een zalmvulling 25%: tarwemeel, water, margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zuurteregelaar: citroenzuur), Atlantische zalm (Salmo salar) 8.4%*, courgette, zout, wei (melk), gemodificeerd zetmeel, peterselie, eipoeder, citroensap, koolzaadolie, tarwezetmeel, poeder van volle melk, dille, verdikkingsmiddel: natriumalginaat; glucosesiroop, melkeiwitten, natuurlijke aroma's, peper, nootmuskaat.
*Percentages per bladerdeeghapje.
**Herkomst van de St. Jacobsnootjes wordt aangeduid door eerste letters van het op de zijkant van de verpakking vermelde lotnummer. Variëteiten en herkomst St. Jacobsschelpen: Zygochlamys patagonica herkomst Argentinië (J) - Argopecten purpuratus herkomst Peru (P) - Chlamys opercularis herkomst Verenigd Koninkrijk (R) Faeröer eilanden (F).
Voedingswaardetabel
Per 100g | |
---|---|
Energie | 1317 kJ / 316 kcal |
Vetten | 20 g |
(verzadigde vetzuren) | 10 g |
Koolhydraten | 28 g |
(suikers) | 2.0 g |
Protéine | 5.4 g |
Zout | 1.3 g |
Per 100g | |
---|---|
Energie | 1317 kJ / 316 kcal |
Vetten | 20 g |
(verzadigde vetzuren) | 10 g |
Koolhydraten | 28 g |
(suikers) | 2.0 g |
Protéine | 5.4 g |
Zout | 1.3 g |
Bevat
Eieren, melk, sesam, tarwe, vis
Kan het volgende bevatten
Mosterd, noten, schaaldieren, selderij, soja
Andere
Kan sporen bevatten van soja, selder, schaaldieren, noten en mosterd.Bereiding en gebruik
✶ 1 De oven gedurende voorvewarmen op 210°C (thermostaat 7). ✶ 2 De doorzichtige film wegnemen. ✶ 3 Plaats de mini-bladerdeeghapjes de nog diepgevroren op voldoende afstand van elkaar ope en koude ovenplaat bedekt met enn ingevet boterpapier. ✶ 4 Schuif de plaat op middelste richel, en laten bakken gedurende 12 tot 15 minuten op 210°C (thermostaat 7). Traditionnel oven : de aangegeven kooktemperatuur is schlechts bij benadering. Pas de temperatuur aan naargelang van het merk en het type. Net geschikt voor gebruik in de magnetron.
Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
* 3 dagen in het diepvriesvak van een koelkast (-6°C). ***Meerdere maanden aan -18°C tot aan de uiterste optimale gebruiksdatum aanbevolen op de verpakking. No oit een ontdooid produkt terung invriezen.
Bewaring
Diepgevroren
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
AFE 32 rue Guersant 75017 Paris France