Thuislevering of ophalen in de winkel?
Blini
Coffret Petits Feuilletés Route des Régions 485 g
Blini
- €
Per stuk

Land van herkomst

Frankrijk

Ingrediënten

Blini Coffret Petits Feuilletés Route des Régions 485 g
Bladerdeeg met Straatsburger worst en dijonmosterd (23%): Straatsburger worst 41.5%* (varkensvlees (Franse oorsprong), water, zout, melkeiwit, lactose, dextrose, varkensvet, kruiden en kruidenextracten, natuurlijke aroma's), tarwemeel, margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, verdikkingsmiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren, zuurteregelaar: citroenzuur), wei, dijonmosterd 2.1%* (water, mosterdzaad, alcoholazijn, zout), gemodificeerd zetmeel, zout, maanzaad, vollemelkpoeder, heeleipoeder, verdikkingsmiddel: xanthaangom; zwarte peper, nootmuskaat.
Bladerdeegstengel met een bereiding van zalm (21%): water, tarwemeel, margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, verdikkingsmiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren, zuurteregelaar: citroenzuur), prei 7.2%*, Atlantische zalm (Salmo salar) 2.6%*, gerookte Atlantische zalm (zalm (Salmo salar), zout), wei, gemodificeerd zetmeel, maanzaad, paneermeel (tarwemeel, water, zout, gist), zout, koolzaadolie, tarwezetmeel, heeleipoeder, magere-melkpoeder, vollemelkpoeder, verdikkingsmiddel; natriumalginaat, glucosestroop, melkeiwit, natuurlijke aroma's, peper, nootmuskaat, dragon.
Bladerdeegstengel met een bereiding van reblochon (20%): water, tarwemeel, margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, verdikkingsmiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren, zuurteregelaar: citroenzuur), reblochon 10.6%*, ui, wei, gemodificeerde witte wijn (witte wijn, zout, aroma, antioxidant: zwaveldioxyde), gemodificeerd zetmeel, zout, heeleipoeder, vollemelkpoeder, boter, verdikkingsmiddelen: xanthaangom, methylcellulose; zwarte peper; nootmuskaat.
Bladerdeeg met een vulling van room en gerookt spek (18%): water, tarwemeel, margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, verdikkingsmiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren, zuurteregelaar: citroenzuur), gerookt spek 5.9%* (varkensbuik, zout, dextrose, voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumnitriet, antioxidant: natirumerythorbaat), emmentaler 4.5%*, room 4.4%* (room, stabilisator: carrageen), wei, gemodificeerd zetmeel, zout, heeleipoeder, vollemelkpoeder, verdikkingsmiddelen: xanthaangom, methylcellulose; zwarte peper, nootmuskaat, kruidnagel, kaneel, gember.
Bladerdeeg met een vulling van tomaten en Provençaalse kruiden (18%): water, tarwemeel, margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, verdikkingsmiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren, zuurteregelaar: citroenzuur), groenten 9.2%* (ui, tomaat 3.7%*, courgette, aubergine, rode paprika, groene paprika), tomatenpuree 6.6%*, gemodificeerde zetmeel, zout, peterselie, heeleipoeder, Provençaalse kruiden 0.2%*, knoflook, peer, wei, koolzaadolie, tarwezetmeel, magere-melkpoeder, verdikkingsmiddel: natriumalginaat; glucosetroop, extra vergine olijfolie, melkeiwit, natuurlijke aroma's, nootmuskaat.
*Percentage van elk bladerdeeghapje.

Voedingswaardetabel

Per 100g
Energie 1181 kJ / 283 kcal
Vetten 18 g
(verzadigde vetzuren ) 8.7 g
Koolhydraten 24 g
(suikers) 3.1 g
Protéine 5.8 g
Zout 1.3 g

Per 100g
Energie 1181 kJ / 283 kcal
Vetten 18 g
(verzadigde vetzuren ) 8.7 g
Koolhydraten 24 g
(suikers) 3.1 g
Protéine 5.8 g
Zout 1.3 g

Bevat

Eieren

Bevat geen

-

Kan het volgende bevatten

Selderij

Bereiding en gebruik

* 1 De oven gedurende voorverwarmen op 200-210°C (thermostaat 7). * 2 De doorzichtige film wegnemen. * 3 Plaats de mini-bladerdeeghapjes de nog diepgevroren op voldoende afstand van elkaar ope en koude ovenplaat bedekt met enn ingevet boterpapier. * 4 Schuif de plaat op middelste richel, en laten bakken gedurende 15 minuten op 200-210°C (thermostaat 7). Traditionnel oven : de aangegeven kooktemperatuur is schlechts bij benadering. Pas de temperatuur aan naargelang van het merk en het type. Net geschikt voor gebruik in de magnetron.

Verpakkingsmateriaal

Recyclebaar

Houdbaarheid

** 3 dagen in het diepvriesvak van een koelkast (-6°C). *** Meerdere maanden aan -18°C tot aan de uiterste optimale gebruiksdatum aanbevolen op de verpakking. No oit een ontdooid produkt terung invriezen. Bij voorkeur te gebruiken voor: zie de verpakking.

Bewaring

Diepgevroren

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

AFE 32 rue Guersant 75017 Paris France