Cordon bleu met gebakken aardappelen en tomaten-courgettesalade
Cordon bleu met gebakken aardappelen en tomaten-courgettesalade
Bereiding
1
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook gaar in gezouten water in ongeveer 20 min.
2
Verwarm een klontje boter in een pan op een zacht vuur en bak de cordon bleuin 15-20 min. goudbruin.
3
Ontzaad de tomaten en snij in stukken. Plet de knoflook tot moes. Hak de muntblaadjes grof en meng samen met de rozijnen en knoflook onder de courgettespaghetti en tomaten. Besprenkel royaal met olijfolie en kruid met peper en zout. Giet het water van de aardappelen af. Bak de aardappeltjes in 10 min. knapperig en goudbruin in wat boter op een middelhoog vuur. Kruid met peper en zout. Serveer de salade en de gebakken aardappelen bij de cordon bleu.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
96kcal
Vetten
2,1g
Zout
0,33g
Eiwitten
5,7g