Cordon bleu met sperzieboontjes, kerstomaatjes en gebakken patatjes

Cordon bleu met sperzieboontjes, kerstomaatjes en gebakken patatjes
Bereiding
1
Schil en snij de aardappelen in schijfjes van 2 cm. Doe ze in een kookpot en zet onder water. Voeg een snuf zout toe en kook in 20 min. gaar. Breng water in een andere kookpot aan de kook.
2
Smelt een klontje boter in een pan op een laag vuur. Leg er het vlees in en bak in +/- 20 min. langzaam gaar.
3
Snij de uiteinden van de boontjes. Voeg ze, met een snuf zout, toe aan het kokende water en kook in 5-6 min. beetgaar. Snij de tomaatjes doormidden en hak de peterselie fijn. Giet de aardappelen af en bak ze in een klont boter op een middelhoog vuur in 10 min. bruin. Kruid met peper en zout. Giet ook het water van de boontjes af. Smelt een klontje boter in een kookpot. Pel en snipper de sjalot en stoof 2 min. aan. Voeg de boontjes en tomaatjes toe en roerbak 2 min. Voeg een scheutje azijn en de mosterd toe. Kruid met peper en zout en voeg de peterselie toe. Meng goed dooreen. Serveer de boontjes met het vlees en de aardappelen.