Couscous van bloemkool met geroosterde pompoen, pijnboompitten, ham en geitenkaas

Couscous van bloemkool met geroosterde pompoen, pijnboompitten, ham en geitenkaas
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schil en ontpit de pompoen en snij het vruchtvlees in halve sneden van 1 cm dik. Leg ze op de bakplaat, besprenkel ze met olijfolie en de honing en rooster ze in 20 min gaar in de oven.
2
Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Snij de ham in reepjes. Rasp de zeste van de limoen en pers de vrucht uit. Rasp de rauwe bloemkool. Meng de bloemkoolrasp met de pijnboompitten, de reepjes ham, de limoenzeste en het sap en de fijngehakte peterselie. Giet er 2 el olijfolie bij en kruid met zout en peper. Meng goed.
3
Schep de couscous van bloemkool op een schaal, leg er de pompoen bij en bestrooi met geitenkaas.