Crunchy yoghurtdip met een twist met kruiden

Crunchy yoghurtdip met een twist met kruiden
Voorbereiding 15 min.
Kook 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Venkelzaadjes
0.5 el
Gedroogde tijm
0.5 el
Chilivlokken
0.5 c.à.c
Komijnzaadjes
0.5 el
Olijfolie
2 el
Yoghurt
75 ml
Bieslook, fijngesnipperd
2 el
Een beetje citroenzeste
Bosje radijzen
0.5
Een paar plukjes bladpeterselie
Zout
Peper

Crunchy yoghurtdip met een twist met kruiden

Bereiding

1

Rooster de droge kruiden (venkelzaadjes, gedroogde tijm, chilivlokken en komijnzaadjes) op een laag vuur in een pan zonder vetstof tot ze beginnen te geuren.

2

Plet de helft van dit mengsel in de vijzel en kruid met zout en peper. Voeg de olie en de yoghurt toe en meng. Voeg naar smaak bieslook en citroenzeste toe.

3

Giet het sausje in een diep bord en schep er de rest van de geroos- terde kruiden door. Werk af met de radijzen (in schijfjes) en met peterselieblaadjes.