Culinaire Saus Archiduc met Champignons 180 ml
Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Didden Culinaire Saus Archiduc met Champignons 180 mlWater
verse room (bevat melk)
champignons (13%)
raapzaadolie
witte wijn
champignon bouillon (champignon extract, lactose, melkeiwitten, zout, maltodextrine, aroma)
kippenbouillon (kippen extract, gisten extract, maltrodextrine, kippenvet, zetmeel, zout, groenten extracten (wortel, uien), citroensap, plantenextract (peper, kurkuma, lavas))
stabilisatoren : E1442, E415 en E472e
porto
tomatenconcentraat
suiker
zout
specerijen
zuurteregelaar: natriumlactaat
Voedingswaardetabel
Per 100g | |
---|---|
Energie | 871 kJ / 208 kcal |
Vetten | 16.3 g |
- waarvan verzadigde vetten | 5.4 g |
Koolhydraten | 4.0 g |
- waarvan suikers | 1.6 g |
Eiwitten | 1.5 g |
Zout | 1.27 g |
Per 100g | |
---|---|
Energie | 871 kJ / 208 kcal |
Vetten | 16.3 g |
- waarvan verzadigde vetten | 5.4 g |
Koolhydraten | 4.0 g |
- waarvan suikers | 1.6 g |
Eiwitten | 1.5 g |
Zout | 1.27 g |
Bevat
Lactose, melk
Bereiding en gebruik
* Bain-marie: Dompel het zakje gedurende 10 min. in warm water, zonder het aan de kook te brengen. * Microgolf: Het zakje openen, 2 minuten opwarmen (550 W), roeren na 1 min. Deze saus is ideaal bij: Wit vlees (gevogelte, kalfsvlees, varkensvlees). Tip van de Chef: Om de smaak te verzachten, room (35% vetgehalte) toevoegen. Versterk het met porto, morillesap of eekhoorntjesbrood.
Houdbaarheid
Te bewaren aan maximum 7°C. Te gebruiken binnen 3 dagen na opening van het zakje. Niet invriezen.
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Warm gelast
Leveranciersadres
Didden nv 617 - 619 Gentsesteenweg B-1080 Brussel