Didden
Culinaire Saus Archiduc met Champignons 180 ml
Didden
2,19 €
12,17 €/l
Per stuk

Land van herkomst

België

Ingrediënten

Didden Culinaire Saus Archiduc met Champignons 180 ml
Water
verse room (bevat melk)
champignons (13%)
raapzaadolie
witte wijn
champignon bouillon (champignon extract, lactose, melkeiwitten, zout, maltodextrine, aroma)
kippenbouillon (kippen extract, gisten extract, maltrodextrine, kippenvet, zetmeel, zout, groenten extracten (wortel, uien), citroensap, plantenextract (peper, kurkuma, lavas))
stabilisatoren : E1442, E415 en E472e
porto
tomatenconcentraat
suiker
zout
specerijen
zuurteregelaar: natriumlactaat

Voedingswaardetabel

Per 100g
Energie 871 kJ / 208 kcal
Vetten 16.3 g
- waarvan verzadigde vetten 5.4 g
Koolhydraten 4.0 g
- waarvan suikers 1.6 g
Eiwitten 1.5 g
Zout 1.27 g

Per 100g
Energie 871 kJ / 208 kcal
Vetten 16.3 g
- waarvan verzadigde vetten 5.4 g
Koolhydraten 4.0 g
- waarvan suikers 1.6 g
Eiwitten 1.5 g
Zout 1.27 g

Bevat

Lactose, melk

Bereiding en gebruik

* Bain-marie: Dompel het zakje gedurende 10 min. in warm water, zonder het aan de kook te brengen. * Microgolf: Het zakje openen, 2 minuten opwarmen (550 W), roeren na 1 min. Deze saus is ideaal bij: Wit vlees (gevogelte, kalfsvlees, varkensvlees). Tip van de Chef: Om de smaak te verzachten, room (35% vetgehalte) toevoegen. Versterk het met porto, morillesap of eekhoorntjesbrood.

Houdbaarheid

Te bewaren aan maximum 7°C. Te gebruiken binnen 3 dagen na opening van het zakje. Niet invriezen.

Bewaring

Gekoeld

Verpakking

Warm gelast

Leveranciersadres

Didden nv 617 - 619 Gentsesteenweg B-1080 Brussel