Culinaire Saus Hollandaise met Boter 180 ml
Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Didden Culinaire Saus Hollandaise met Boter 180 mlWater
koolzaadolie
boter (5%)
stabilisatoren : E1442, E415 en E472e
suiker
melkeiwitten
zout
citroensap
witte wijn
azijn
groentenbouillon (groentenextracten (wortelen, uien, bloemkolen, lavas, selder), dextrose, zout, zonnebloemolie, rijszetmeel, kruiden en specerijen, zonnebloemlecithine, aroma)
kippenbouillon (kippenextract, gistextract, maltodextrine, kippenvet, zetmeel, zout, groentenextracten (wortelen, uien), citroensap, kruidenextracten (peper, curcuma, lavas))
witte peper
aroma
kleurstof: beta-caroteen
Voedingswaardetabel
per /100g | |
---|---|
Energie | 1364kJ / 326kcal |
Vetten | 34.0g |
waarvan verzadigde vetten | 5.6g |
Koolhydraten | 4.2g |
waarvan suikers | 2.5g |
Eiwitten | 0.9g |
Zout | 1.12g |
per /100g | |
---|---|
Energie | 1364kJ / 326kcal |
Vetten | 34.0g |
waarvan verzadigde vetten | 5.6g |
Koolhydraten | 4.2g |
waarvan suikers | 2.5g |
Eiwitten | 0.9g |
Zout | 1.12g |
Bevat
Melk, selderij
Bereiding en gebruik
* Bain-marie: Dompel het zakje gedurende 10 min. in warm water, zonder het aan de kook te brengen. * Microgolf: Het zakje openen, 2 minuten opwarmen (550 W), roeren na 1 min. Deze saus is ideaal bij: Groenten (asperges, geroosterde tomaten, auberginemoes, venkel,...). Tip van de Chef: Bestrooi met gearomatiseerde kruiden (oregano of koriander) voor het opdienen.
Houdbaarheid
Te bewaren aan maximum 7°C. Te gebruiken binnen 3 dagen na opening van het zakje. Niet invriezen.
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Warm gelast
Leveranciersadres
Didden nv 617 - 619 Gentsesteenweg B-1080 Brussel