Culinaire Saus Homardine met Cognac 180 ml
Meer details
Deze saus is ideaal bij:Schaaldieren, krab en kreeft.
Tip van de Chef:
Enkele druppels whisky en grijze garnalen toevoegen.
Garneren met fijngehakte peterselie.
Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Didden Culinaire Saus Homardine met Cognac 180 mlWater
verse room
koolzaadolie
kreeftbouillon (6%) (extracten van vis, kreeft, mossel, en garnaal, maltodextrine, zout, zonnebloemolie, wortelextract, tomatenpuree, gistextract, emulgator : zonnebloemlecithine, aroma)
tomatenpuree
stabilisatoren : E1442, E415 en E472e
witte wijn
cognac (1%)
visbouillon (bouillon van kabeljauw, maltodextrine, zout, gistextract, zonnebloemolie, mosselepasta, uienconcentraat, natuurlijk peper aroma)
groentenbouillon (groentenextracten (wortelen, uien, bloemkolen, lavas, selder), dextrose, zout, zonnebloemolie, rijszetmeel, kruiden en specerijen, zonnebloemlecithine, aroma)
suiker
witte peper
paprika extract
voedingszuur : melkzuur
Voedingswaardetabel
per /100g | |
---|---|
Energie | 862kJ / 206kcal |
Vetten | 19.0g |
waarvan verzadigde vetten | 5.8g |
Koolhydraten | 7.1g |
waarvan suikers | 2.7g |
Eiwitten | 1.7g |
Zout | 1.18g |
per /100g | |
---|---|
Energie | 862kJ / 206kcal |
Vetten | 19.0g |
waarvan verzadigde vetten | 5.8g |
Koolhydraten | 7.1g |
waarvan suikers | 2.7g |
Eiwitten | 1.7g |
Zout | 1.18g |
Bevat
Melk, schaaldieren, selderij, vis, weekdieren
Bereiding en gebruik
* Bain-marie: Dompel het zakje gedurende 10 min, in warm water, zonder het aan de kook te brengen. * Microgolf: Het zakje openen, 2 minuten opwarmen (550 W), roeren na 1 min.
Houdbaarheid
Te bewaren aan maximum 7°C. Te gebruiken binnen 3 dagen na opening van het zakje. Niet invriezen.
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Warm gelast
Leveranciersadres
Didden nv 617 - 619 Gentsesteenweg B-1080 Brussel