Thuislevering of ophalen in de winkel?
Didden
Culinaire Saus Homardine met Cognac 180 ml
Didden
4,39 €
24,39 €/l
Per stuk

Meer details

Deze saus is ideaal bij:
Schaaldieren, krab en kreeft.
Tip van de Chef:
Enkele druppels whisky en grijze garnalen toevoegen.
Garneren met fijngehakte peterselie.

Land van herkomst

België

Ingrediënten

Didden Culinaire Saus Homardine met Cognac 180 ml
Water
verse room
koolzaadolie
kreeftbouillon (6%) (extracten van vis, kreeft, mossel, en garnaal, maltodextrine, zout, zonnebloemolie, wortelextract, tomatenpuree, gistextract, emulgator : zonnebloemlecithine, aroma)
tomatenpuree
stabilisatoren : E1442, E415 en E472e
witte wijn
cognac (1%)
visbouillon (bouillon van kabeljauw, maltodextrine, zout, gistextract, zonnebloemolie, mosselepasta, uienconcentraat, natuurlijk peper aroma)
groentenbouillon (groentenextracten (wortelen, uien, bloemkolen, lavas, selder), dextrose, zout, zonnebloemolie, rijszetmeel, kruiden en specerijen, zonnebloemlecithine, aroma)
suiker
witte peper
paprika extract
voedingszuur : melkzuur

Voedingswaardetabel

per /100g
Energie 862kJ / 206kcal
Vetten 19.0g
waarvan verzadigde vetten 5.8g
Koolhydraten 7.1g
waarvan suikers 2.7g
Eiwitten 1.7g
Zout 1.18g

per /100g
Energie 862kJ / 206kcal
Vetten 19.0g
waarvan verzadigde vetten 5.8g
Koolhydraten 7.1g
waarvan suikers 2.7g
Eiwitten 1.7g
Zout 1.18g

Bevat

Melk, schaaldieren, selderij, vis, weekdieren

Bereiding en gebruik

* Bain-marie: Dompel het zakje gedurende 10 min, in warm water, zonder het aan de kook te brengen. * Microgolf: Het zakje openen, 2 minuten opwarmen (550 W), roeren na 1 min.

Houdbaarheid

Te bewaren aan maximum 7°C. Te gebruiken binnen 3 dagen na opening van het zakje. Niet invriezen.

Bewaring

Gekoeld

Verpakking

Warm gelast

Leveranciersadres

Didden nv 617 - 619 Gentsesteenweg B-1080 Brussel