Culinaire Saus Roquefort 180 ml
Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Didden Culinaire Saus Roquefort 180 mlWater
verse room (melk)
12% Roquefort AOP (rauwe schapenmelk, zout, stremsel, melkzuurfermenten, Penicillium roqueforti)
gemodificeerd zetmeel
verdikkingsmiddel: xanthaangom
cognac
zout
koolzaadolie
gistextract
specerijen
voedingszuur: melkzuur
zuurteregelaar: natriumlactaat
conserveermiddelen: kaliumsorbaat en natriumbenzoaat
kleurstof: karamel
Voedingswaardetabel
Per 100g | |
---|---|
Energie | 627 kJ / 152 kcal |
Vetten | 14 g |
- waarvan verzadigde vetten | 9.5 g |
Koolhydraten | 3.1 g |
- waarvan suikers | 0.9 g |
Eiwitten | 3 g |
Zout | 1 g |
Per 100g | |
---|---|
Energie | 627 kJ / 152 kcal |
Vetten | 14 g |
- waarvan verzadigde vetten | 9.5 g |
Koolhydraten | 3.1 g |
- waarvan suikers | 0.9 g |
Eiwitten | 3 g |
Zout | 1 g |
Bevat
Melk
Bereiding en gebruik
- Bain-marie: Dompel het zakje gedurende 10 min. in warm water, zonder het aan de kook te brengen. - Microgolf: Het zakje openen, 2 minuten opwarmen (550 W), roeren na 1 min. Deze saus is ideaal bij: Heerlijk met een steak, côte à l'os of ook met pasta. Tip van de Chef: Een paar blokjes Roquefort toe te voegen aan de saus om de smaak te versterken.
Houdbaarheid
Te bewaren aan maximum 7°C. Te gebruiken binnen 3 dagen na opening van het zakje. Niet invriezen. Tenminste houdbaar tot:
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Warm gelast
Leveranciersadres
DIDDEN nv Gentsesteenweg 617-619 B-1080 Brussel