Detoxshot: gember, sinaasappel, citroen, kurkuma


Voorbereiding
5 min.
Kooktijd
0 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Detoxshot: gember, sinaasappel, citroen, kurkuma
Bereiding
1
Schil de gember en snij hem in kleine stukjes. Pers de sinaasappel en de citroen uit. Gebruik je verse kurkuma, schil deze dan en snij hem eveneens in kleine stukjes.
2
Doe alle ingrediënten in een blender en mix op hoge snelheid tot een glad mengsel.
3
Haal het sap door een fijne zeef en druk het mengsel goed uit. Verdeel het sap over vier kleine glaasjes en serveer meteen.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
33 kcal
Vetten
0,2 g
(waarvan verzadigde vetten)
0,04 g
Koolhydraat
7,1 g
Suiker
5,6 g
Vezels
0,5 g
Zout
0,0075 g
Eiwitten
0,4 g