Detoxshot: gember, sinaasappel, citroen, kurkuma

Detoxshot: gember, sinaasappel, citroen, kurkuma
Nutri-Score A
Voorbereiding 5 min.
Kooktijd 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Verse gember
2 cm
Sinaasappel
1/2
Citroen
1/2
Kurkumapoeder
1/8 tl
Honing of agavesiroop (optioneel)
1/2 el
Water
50 ml

Detoxshot: gember, sinaasappel, citroen, kurkuma

Bereiding

1

Schil de gember en snij hem in kleine stukjes. Pers de sinaasappel en de citroen uit. Gebruik je verse kurkuma, schil deze dan en snij hem eveneens in kleine stukjes.

2

Doe alle ingrediënten in een blender en mix op hoge snelheid tot een glad mengsel.

3

Haal het sap door een fijne zeef en druk het mengsel goed uit. Verdeel het sap over vier kleine glaasjes en serveer meteen.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
33 kcal
Vetten
0,2 g
(waarvan verzadigde vetten)
0,04 g
Koolhydraat
7,1 g
Suiker
5,6 g
Vezels
0,5 g
Zout
0,0075 g
Eiwitten
0,4 g