Samen staan we paraat voor onze ouderen | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Samen staan we paraat voor onze ouderen

Samen staan we paraat voor onze ouderen

Lees meer over onze acties ter ondersteuning van onze ouderen: de Carrefour-solidariteitsketting en de verdeling van meiklokjes en klaaskoeken in woonzorgcentra.

Samen staan we paraat voor onze ouderen

Carrefour schenkt klaaskoeken aan de bewoners van woonzorgcentra

Een klaaskoek is een typisch Belgisch gebakje, dat je in december eet tijdens de feestdagen. Het is ook Carrefour's perfecte kleine gebaar voor oudere mensen, een hart onder de riem voor honderden bewoners van woonzorgcentra die alleen zullen zijn tijdens de feestdagen.

Solidariteitsactie: 10.000 meiklokjes voor de woonzorgcentra

Zoals je vast weet, worden er op 1 mei meiklokjes geschonken. Meiklokjes staan symbool voor de lente, geluk en een goede gezondheid. We hebben daarom besloten om 10.000 meiklokjes aan bewoners van woonzorgcentra te schenken. Zo willen we hen in deze moeilijke tijden een hart onder de riem steken.

Samen staan we paraat voor onze ouderen


 
 

Carrefour doneert 10.000€ aan Artsen zonder Grenzen voor hun acties in de woonzorgcentra in ons land. Help ons de gift te verdubbelen door mee te doen aan de solidariteitsketting

Samen staan we paraat voor onze ouderen

Hoe doe ik mee?

  • 1 Neem een foto van jezelf met een rood detail dat doet denken aan de kleuren van Artsen zonder Grenzen en strek je armen zijwaarts. Als iedereen dit doet vormen we een echte solidariteitsketting
  • 2 Deel je foto op je social media-kanalen, tag @carrefourbelgium en gebruik #CarrefourSolidarityChain. En maak je post publiek!
  • 3 Per gedeelde foto doneert Carrefour nog 'ns 1€ aan Artsen zonder Grenzen.

Aarzel niet om de openingsuren van je favoriete winkel en onze online bestelservice te raadplegen:

Wil je meer informatie?

Je kan via het gratis nummer 0800 9 10 11 (beschikbaar van 8 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds), via ons online formulier of via Whatsapp contact opnemen met onze klantenservice.

Aarzel niet om ook onze FAQ te raadplegen.

Carrefour stelt alles in het werk om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.