Onze express leverdiensten | Carrefour

Je tijdstip

Onze express leverdiensten

Ontdek hieronder onze express leveringsdiensten!

Of je nu je grote aankopen wil laten leveren of je haast hebt voor een spontane brunch, met Carrefour is er altijd een bezorgoplossing op maat van jouw behoeften. Vind hier al onze leveringsoplossingen en kies de oplossing die het best bij je past!

ShipTo

Een geïmproviseerde brunch deze middag, een verjaardagsfeestje vanavond, en geen tijd om boodschappen te doen? Je persoonlijke shopper ShipTo levert je Carrefour-aankopen de dag zelf, op het tijdstip van jouw keuze! Download de app, kies uit meer dan 10.000 producten en laat ze leveren in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik, Brugge, Bergen en Namen!

Meer info op ShipTo


Type boodschappen

Zelfde dag bezorging, improvisatie

Waar?

Brussel, Antwerpen, Gent, Luik, Brugge, Bergen en Namen


Download de app hier:

Uber Eats

Vind meer dan 1000 producten die binnen 30 min. kunnen worden geleverd (zonder minimumbedrag) op Uber Eats in Luik en Brussel, en binnenkort in nieuwe steden. Ideaal voor een snack voor onderweg!


Type boodschappen

Hapje, last minute

Waar?

Brussel, Luik


Download de app hier:

Deliveroo

Vind meer dan 1.000 producten die binnen 30 minuten kunnen worden geleverd (min. aankoop van €15) op Deliveroo in Luik, Antwerpen en Brussel, en binnenkort in nieuwe steden. Ideaal voor een snack voor onderweg!


Type boodschappen

Hapje, last minute

Waar?

Brussel, Luik en Antwerpen


Download de app hier:

En voor je grote aankopen in heel België bestel je op carrefour.be

Laat je grootste boodschappen bij je thuis of in een winkel bezorgen, afhankelijk van wat je het beste uitkomt. Meld je aan in een paar kliks en in enkele ogenblikken, ben je klaar om te bestellen! Als je vandaag bestelt, staan je boodschappen morgen al klaar!

Meer info