Infos coronavirus | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Infos coronavirus

Beste klanten,

Dit is alweer een moeilijke en ongewone periode die terecht vragen oproept en ons ongerust maakt. Daarom willen we je informeren over de maatregelen die we genomen hebben om je zo goed mogelijk te helpen en je een maximale veiligheid in onze winkels te garanderen. 

Bevriezing van de prijzen

Om je koopkracht te beschermen, hebben we besloten de prijzen van meer dan 20.000 producten te bevriezen tot het einde van het jaar. Het gaat om zowel nationale merken als Carrefour-merken, hetzij meer dan 20.000 referenties in je Hypermarkt en meer dan 10.000 in je Market en Expresswinkels. Met dit concreet initiatief willen we je in deze moeilijke en destabiliserende periode een hart onder de riem steken.

Openingsuren van de winkels en beschikbaarheid producten

Dankzij de inzet van elke medewerker kunnen we je garanderen dat onze winkels geopend zijn tijdens de normale openingsuren. Meer weten.

We hebben alle nodige maatregelen genomen om de beschikbaarheid van onze producten in de winkelrekken te garanderen. Wees gerust: we hebben voldoende voorraden en onze leveranciers verzekeren de continuïteit van hun leveringen.

Vertrouwen in onze winkelteams

Jouw veiligheid en die van onze medewerkers garanderen, is onze absolute prioriteit. Zo zijn in al onze winkels strikte maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat je in alle veiligheid kan winkelen. Bovendien dient elke medewerker die de minste ziekteverschijnselen vertoont, thuisblijven. Onze teams doen hun uiterste best opdat je je boodschappen in de beste omstandigheden kunt blijven doen. Meer weten

 

Vertrouwen in onze webshop

Om je ook in het dagelijks leven te ondersteunen, bieden we verschillende oplossingen om je food- en non-foodproducten van thuis uit te bestellen:

  • carrefour.eu voor je voedings- en niet-voedingsaankopen
  • Je kan je niet-voedingsaankopen ook telefonisch of per e-mail rechtstreeks bij je winkel plaatsen (click&collect).
  • Via ShipTo kan je je bestelling in minder dan 90 minuten bij jou thuis laten bezorgen en dit in Brussel, Antwerpen, Gent en Luik.
  • De Simply You Box, de maaltijdbox die aan huis geleverd wordt, maakt het eenvoudig om gezonde en gevarieerde maaltijden te bereiden.

Solidariteit

We hebben er ook vertrouwen in dat iedereen solidair zal zijn in deze moeilijke periode. We herinneren je eraan dat het niet nodig is om voorraden in te slaan omdat de bevoorrading van de producten wordt gegarandeerd.Indien mogelijk vragen we je om voorrang te geven aan onze meest kwetsbare en oudere medeburgers om gebruik te maken van onze diensten voor online bestellingen en thuislevering. Hou voldoende afstand wanneer je in de winkel bent en blijf uiteraard thuis wanneer je je niet goed voelt.

Zorg goed voor jezelf en je naasten.

SAMEN staan we paraat.

Met vriendelijke groeten,


François-Melchior de Polignac
CEO van Carrefour België
Infos coronavirus

Aarzel niet om de openingsuren van je favoriete winkel en onze online bestelservice te raadplegen:

Wil je meer informatie?

  • Je kan via het gratis nummer 0800 9 10 11 (beschikbaar van 8 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds), via ons online formulier of via WhatsApp contact opnemen met onze klantenservice.
  • Aarzel niet om ook onze FAQ te raadplegen.

  • Carrefour stelt alles in het werk om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.