Al de antwoorden op uw vragen over uw online bestelling. | Carrefour

Je tijdstip

Al de antwoorden op uw vragen over uw online bestelling.

Al de antwoorden op uw vragen over uw online bestelling

Beste klant, door de toename van online bestellingen op onze e-commerce site, breiden we momenteel onze capaciteit uit. Onze wachttijden zijn tijdelijk langer.

Thuislevering

Wij raden je aan om de volgende ochtend opnieuw te proberen. Er zijn elke dag nieuwe tijdslots beschikbaar.
Klik op deze link om dat te weten te komen.

Afhaling in de winkel

Als je in je gebruikelijke Carrefour geen tijdslot vindt, raden we je aan om een kijkje te nemen bij andere Carrefours in je buurt. Bekijk het regelmatig, de situatie verandert snel.
Het kan zijn dat je het afhaaltijdstip en de afhaaldag van je bestelling moet aanpassen. Hou er rekening mee dat het eerste beschikbare tijdslot standaard wordt voorgesteld en geselecteerd. Je kan dit tijdstip nog aanpassen tijdens het afrekenen.

Ontbrekende producten

Door het groot aantal bestellingen duurt het soms wat langer voordat bepaalde afdelingen weer bevoorraad worden. Het is dus mogelijk dat één of meerdere producten die je besteld hebt, ontbreken. Wij doen er alles aan om je bestelling zo compleet mogelijk te leveren. Indien mogelijk, vervangen we de ontbrekende producten door gelijkwaardige alternatieven.
Je zal per e-mail en SMS een bevestiging en overzicht van je bestelling ontvangen. Zo kan je de voorgestelde alternatieven aanvaarden of weigeren.

Call center

Onze collega's van de klantendienst staan voor je klaar. Het zou wel kunnen dat de wachttijden iets langer zijn dan gewoonlijk. Onze excuses hiervoor.

Simply you box

Je kan ook een simply you box bestellen. Met deze maaltijdbox kan je tot 5 gerechten voor 5 personen kiezen. Bestel voor woensdag middernacht en haal je simply you box in de winkel af of krijg 'm thuis geleverd. We raden je aan om zo snel mogelijk te bestellen voordat de maximale capaciteit bereikt wordt.

Ik bestel mijn box

FAQ

Heb je andere vragen?

Via deze link vind je de antwoorden op al je vragen. https://www.carrefour.be/nl/faq-coronavirus.html

Heel erg bedankt voor je begrip en vertrouwen.

Samen staan we paraat.