Lanceert Carrefour de "Solidaire Afronding" | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Lanceert Carrefour de "Solidaire Afronding"

 

De historische overstromingen richtten bij verschillende huizen van onze medewerkers en winkels een ware ravage aan. Naast de Solidaire Afronding-actie in de winkel, leverden we vrachtwagens met noodhulp en startten we een noodfonds op voor onze getroffen landgenoten. 

SOLIDAIRE AFRONDING

Om de slachtoffers van de overstromingen te helpen, lanceren we de "Solidaire Afronding". Zo krijg je de kans om deze mensen te helpen met een klein gebaar. 

Van 17/07 tot 15/08/2021 kan je ervoor kiezen om je kassaticket op het moment van je aankoop af te ronden naar boventen voordele van de slachtoffers van deze natuurramp. Heb je bijvoorbeeld voor € 44,25 aan boodschappen gedaan, kan je ervoor kiezen om dit bedrag af te ronden naar € 45. Die 75 cent worden dan geschonken. Vraag ernaar aan de kassa. 

Het volledige ingezamelde bedrag zal overgemaakt worden aan het Rode Kruis dat de hulp aan de slachtoffers van deze natuurramp centraliseert. 

Een eenvoudige en geëngageerde manier om het verschil te maken.
Laten we samen solidair zijn.

Solidair afronden Carrefour

WE GAAN VERDER

De oostelijke provincies van ons land werden midden juli getroffen door de zwaarste regenval die we ooit hebben meegemaakt. Inwoners, klanten en medewerkers werden hard getroffen, alsook enkele winkels. Ondertussen zijn de meeste filialen terug open, enkele anderen moeten we volledig renoveren. 

Naast de hulp in te roepen van onze klanten, hebben we ondertussen ook onze logistiek ingezet om te helpen waar we kunnen. 

  • Vrachtwagens met noodhulpgoederen (water, melk, voeding, poetsmiddelen en baby-artikelen waaronder luiers) naar de 6 crisis centra in Chaudfontaine, Verviers, Theux, Tilff, Malmédy en Trooz. 
  • Een noodfonds voor getroffen medewerkers en een groot aantal medewerkers hielp in de regio’s met de grootste schade. 
  • We leverden printers en bureaumateriaal aan de provincie Luik om de eerste hulp te kunnen organiseren.
Vrachtwagens met noodhulpgoederen