Johnnie Walker
Double Black Label Whisky 70 cl
Johnnie Walker
niet beschikbaar
-5€

-5€

Aanbieding geldig 17/06/2024 22:59

Bekijk vergelijkbare aanbiedingen
42,99 €
Per stuk
61,41 €/l

Meer details

Johnnie Walker's meest gewaagde en meest intense premium Blended Scotch Whisky biedt een rokerige, intensere uitdrukking van de iconische smaken van Johnnie Walker Black Label. Onze blenders hebben gerijpte, natuurlijk gerookte Malt Scotch Whisky's met een rijk en complex karakter geselecteerd, waaronder Caol Ila van het eiland Islay. Door andere klassieke malts te introduceren, waaronder Cardhu, die speciaal voor de blend gerijpt zijn in diepgebrande oude, eikenhouten vaten, hebben ze een whisky gemaakt die de beroemde, kenmerkende Johnnie Walker-smaak duidelijk versterkt. Appels, peren en sinaasappelschil zorgen voor een frisheid, terwijl romige vanille en kruiden zorgen voor een zachtheid en zoetheid voor de tong. Van Walker Double Black kan het best worden genoten met water, om de complexe lagen van smeulende kruiden en rook te ontgrendelen. Een indrukwekkende blend om te delen, ongeacht de gelegenheid. Hét perfecte cadeau sinds 1820.

• Een blend van een ongekende intensiteit, sterk beïnvloed door de krachtige whisky's van de westkust en het eiland.
• Meervoudig prijswinnaar. Heeft met regelmaat prestigieuze prijzen gewonnen sinds de introductie in 2009.
• Volle smaak en rijk aan vanille. Gewaagde, rijke en intense smaak.
• Kan het best worden geserveerd met water, om de complexe lagen van smeulende kruiden en rook te ontgrendelen.
• Een mix van gerijpte en natuurlijk rokerige malts met klassieke malt, gerijpt in diepgebrande eikenhouten vaten.
• Het perfecte cadeau sinds 1820.

Een blend van ongekende intensiteit, sterk beïnvloed door krachtige whisky's van de westkust en het eiland
Onderscheidingen/sociaal bewijs: Meervoudig prijswinnaar. Heeft met regelmaat prestigieuze prijzen gewonnen sinds de introductie in 2009.
Volle smaak en rijk aan vanille. Gewaagde, rijke en intense smaak.
Kan het beste van worden genoten met water, om de complexe lagen van smeulende kruiden en rook te ontgrendelen.
Een mix van gerijpte en natuurlijk rokerige malts met klassieke malt, gerijpt in diepgebrande eikenhouten vaten.
Een indrukwekkende blend om te delen, ongeacht de gelegenheid.
Johnnie Walker's meest gewaagde en meest intense premium Blended Scotch Whisky, gemaakt om te zorgen voor een meer rokerige, intensere uitdrukking van de iconische smaken van Johnnie Walker Black Label. Van Johnnie Walker Double Black kan het best worden genoten met water, om de complexe lagen van smeulende kruiden en rook te ontgrendelen. Een indrukwekkende blend om te delen, ongeacht de gelegenheid.

Een gewaagde nieuwe interpretatie
Voor een meer rokerige, intensere uitdrukking van de iconische smaken van Johnnie Walker Black Label hebben onze blenders gerijpte, natuurlijk gerookte Malt Scotch Whisky's geselecteerd met een rijk en complex karakter. Johnnie Walker Double Black heeft verschillende grote prijzen gewonnen, inclusief goud op de International Spirit Challenge en een dubbele gouden medaille bij de San Francisco World Spirits Competition in 2015.

Johnnie Walker Double Black werd door Meesterblender Jim Beveridge gecreëerd als een donkere, meer rokerige interpretatie van de wereldberoemde Johnnie Walker Black Label. De blend is gerijpt in zwaar gebrande vaten en gebruikt een groter aandeel van de karaktervolle whisky's van de westkust en eilanden, om de iconische smaken naar een geheel nieuw intensiteitsniveau te tillen.

"Een intense en rijke premium blend met een smeulende kruidigheid en een krachtige turfrook-afdronk. Gewaagde smaak en iconisch karakter - Johnnie Walker opnieuw geïnterpreteerd met een nieuw intensiteitsniveau." - Jim Beveridge, Meesterblender van Johnnie Walker.
Johnnie Walker Double Black zorgt voor een volle en complexe smaakervaring, in een uitzonderlijk zachte blend, waarbij de kenmerkende turfrook door de rijke rozijnen en krenten rondtolt. Appels, peren en sinaasappelschil zorgen voor een frisheid, terwijl romige vanille en kruiden zorgen voor een zachtheid en zoetheid voor de tong.
Van Johnnie Walker Double Black kan het best worden genoten met een beetje water, om te helpen de volle, rokerige smaken vrij te geven.

Goud: Blended Premium 2015. The Scotch Whisky Masters

Land van herkomst

Schotland

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

John Walker & Sons Kilmarnock KA3 1HD Scotland