Thuislevering of ophalen in de winkel?
Brioche Pasquier
Driekoningentaart Frangipane 400 g
Brioche Pasquier
- €
Per stuk

Land van herkomst

Frankrijk

Ingrediënten

Brioche Pasquier Driekoningentaart Frangipane 400 g
Frangipane creme 39% (suiker, geconcentreerde boter, amandelpoeder* 5.8%, water, tarwemeel, verse eieren, magere melkpoeder, bakpoeder: difosfaten en natriumcarbonaten, natuurlijk aroma)
tarwemeel
geconcentreerde boter
water
wei(melk) en melkproteïnen
verse eieren
zout
meelverbeteraar: L-cysteïne
*Amandelen uit Caliornië.

Voedingswaardetabel

Per 100g
Energie 1879 kJ
Energie 2 450 kcal
Vetten 27 g
waarvan verzadigde vetzuren 17 g
Koolhydraten 45 g
waarvan suikers 15 g
Vezels 1.8 g
Eiwitten 6.4 g
Zout 0.9 g
*AH (Aanbevolen Hoeveelheid), Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal).
(400g ongeveer 6 porties van 67 g) -
Per 1 portie van 67 g
Energie 1259 kJ
Energie 2 302 kcal
Vetten 18 g
waarvan verzadigde vetzuren 11 g
Koolhydraten 30 g
waarvan suikers 10 g
Vezels 1.2 g
Eiwitten 4.3 g
Zout 0.6 g
*AH (Aanbevolen Hoeveelheid), Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal).
(400g ongeveer 6 porties van 67 g) -
% AH* per 1 portie
Energie 15 %
Energie 2 15 %
Vetten 26 %
waarvan verzadigde vetzuren 60 %
Koolhydraten 12 %
waarvan suikers 11 %
Vezels -
Eiwitten 9 %
Zout 10 %
*AH (Aanbevolen Hoeveelheid), Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal).
(400g ongeveer 6 porties van 67 g) -

Per 100g Per 1 portie van 67 g % AH* per 1 portie
Energie 1879 kJ 1259 kJ 15 %
Energie 2 450 kcal 302 kcal 15 %
Vetten 27 g 18 g 26 %
waarvan verzadigde vetzuren 17 g 11 g 60 %
Koolhydraten 45 g 30 g 12 %
waarvan suikers 15 g 10 g 11 %
Vezels 1.8 g 1.2 g -
Eiwitten 6.4 g 4.3 g 9 %
Zout 0.9 g 0.6 g 10 %
*AH (Aanbevolen Hoeveelheid), Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal).
(400g ongeveer 6 porties van 67 g) - - -

Bevat

Amandelen, eieren, gluten, melk, tarwe

Kan het volgende bevatten

Noten, pinda's

Andere

Brioche Pasquier informeert u dat dit product boter, amandelen, tarwe, gluten, eieren en melk bevat, ook kan het sporen bevatten van aardnoten en schaalvruchten.

Zonder additieven

Conserveermiddelen

Bereiding en gebruik

Om de beste smaak en knapperigheid van deze taart te verkrijgen, raden wij u aan deze 3 tot 4 minuten op te warmen in de traditionele oven (thermostaat 7 - 180°C tot 200°C).

Houdbaarheid

Ten minste houdbaar tot: zie op de voorkant van de verpakking.

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

Brioche PASQUIER Benelux Zoning de la Rivièrette 48b 7330 SAINT-GHISLAIN België