Duo van heilbotfilet en gerookte wilde zalm met citruszeste, avocadocrème en zalmeitjes

Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
20 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Duo van heilbotfilet en gerookte wilde zalm met citruszeste, avocadocrème en zalmeitjes
Bereiding
1
Maak de avocadocrème: meng in een kom het sap van een limoen, 2 avocado's en 25 cl verse room. Kruid af met peper en zout. Voeg de limoenzeste toe. Meng alles tot een smeuïge crème.
2
Snijd twee rondjes uit elk sneetje brood. Rooster het brood, en leg twee toastjes op elk bord. Leg een sneetje heilbotfilet op één toastje en een sneetje zalm op het andere toastje.
3
Rasp de citroen- en sinaasappelzeste over de zalm. Leg een beetje avocadocrème en een theelepeltje kuit op de heilbotfilet.