Een konijn op je bord
Een konijn op je bord
Bereiding
1
Spoel de komkommer, de wortel, de radijzen en de bieslook onder koud water. Rooster het brood en snij er rondjes uit, met een serveerring of de rand van een glas. Snij de komkommer voorzichtig in ronde plakjes. Snij de radijzen en de olijven ook in rondjes en de kerstomaten in tweeën. Snij de wortel in de lengte in vieren en dan in driehoekjes. Leg die op de borden en leg er peterselie bij als 'groen' van de wortel.
2
Bak samen met je volwassen hulpkok spiegeleieren, in een pan met een beetje olie. Zodra ze gaar zijn, snij je ze met een serveerring tot mooie cirkels. Leg die op de toasts.
3
Leg er een halve kerstomaat en sprietjes bieslook op, als neus en snorharen van je konijn. Leg er nu rondjes radijs, olijf en erwtjes bij voor de ogen, en de rondjes komkommer als oren.