Land van herkomst
Frankrijk
Herkomst
Zygochlamys patagonica, oorsprong Argentinië (J) - Chlamys opercularis, oorsprong Verenigd Koninkrijk (R), Faeröer eilanden (F) - Argopecten purpuratus, oorsprong Peru (P).
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Carrefour Extra 30 Festive Winter 295 gFeuilletee paddenstoel: tarwebloem, water, margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zuurteregelaar: citroenzuur), gekweekte champignons 9.6%, room (room, stabilisator: carrageen), sjalot, aardappelzetmeel, zout, sesamzaad, maanzaad, eipoeder, boter, verdikkingsmiddel: methylcellulose
Feuilletee St.-Jakobsnoten*: tarwebloem, water, margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zuurtergelaar: citroenzuur), St.-Jakobsnoten* 4.7% (Zygochlamys patagonica, oorsprong Argentinië (j) - Chlamys opercularis oorsprong Verenigd Koninkrijk (R), Faeröer eilanden (f)- Argopecten purpuratus, oorsprong Peru (P)), ui, room (room, stabilisator: carrageen), paneermeel (tarwebloem, water, zout, gist), sjalot, gedenatureerde witte wijn (witte wijn, zout, natuurlijk aroma, antioxidant: zwaveldioxide), weipoeder, zout, boter, gemodificeerde zetmeel, paprika, eipoeder, vollemelkpoeder, peterselie, gemodificeerde vermout (vermout, zout, natuurlijk peperaroma, antioxidant: zwaveldioxide)
Feuilletee Reblochon: tarwebloem, water, margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zuurteregelaar: citroenzuur), Reblochon 8% (melk, zout, melkfermenten, stremsel, kleurstof: annatto norbixine), paneermeel (tarwebloem, water, zout, gist), ui, weipoeder, gedenatureerde witte wijn (witte wijn, zout, natuurlijk aroma, antioxidant: zwaveldioxide), gemodificeerde zetmeel, zout, eipoeder, boter, vollemelkpoeder, verdikkingsmiddel: methylcellulose
Feuilletee zalm: tarwebloem, water, margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zuurteregelaar: citroenzuur) gerookte Atlantische zalm 6.6% (Atlantische zalm (Salmo salar) zout), courgette, maanzaad, weipoeder, Atlantische zalm (Salmo salar) 1.7% gemodificeerde zetmeel, zout, eipoeder, gekonfijte citroenmoes met gember (gekonfijte citroen met zout, zonnebloemolie, gember, alcoholazijn, specerijen), peterselie, vollemelkpoeder, dille
*De soorten en oorsprongen van de St.-Jakobsnoten zijn vermeld door een letter naast het lotnr. op de zijkant van de verpakking.
De percentages van de ingrediënten zijn uitgedrukt op elke feuilletee.
Voedingswaardetabel
per: 100g | |
---|---|
Energie | 1347 kJ |
Energie2 | 323 kcal |
Vetten | 19 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9.4 g |
Koolhydraten | 32 g |
waarvan suikers | 1.9 g |
Vezels | 1.0 g |
Eiwitten | 5.5 g |
Zout | 1.4 g |
per: 100g | |
---|---|
Energie | 1347 kJ |
Energie2 | 323 kcal |
Vetten | 19 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9.4 g |
Koolhydraten | 32 g |
waarvan suikers | 1.9 g |
Vezels | 1.0 g |
Eiwitten | 5.5 g |
Zout | 1.4 g |
Bevat
Eieren, melk, noten, sesam, tarwe, zalm, zwaveldioxide/sulfieten
Kan het volgende bevatten
Amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoot, mosterd, paranoten, pecannoten, pistachenoten, schaaldieren, selderij, soja, walnoten
Andere
Kan sporen bevatten van: selderij, schaaldieren, noten, mosterd en soja.Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
Ten minste houdbaar tot einde: zie zijkant doos. Bewaart 3 dagen in het vriesvak van de koelkast en tot aan de datum van minimale houdbaarheid in een diepvriezer*** op -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Bewaring
Diepgevroren
Verpakking
Doos
Submerk
Extra
Leveranciersadres
Interdis TSA 91431 91343 Massy CEDEX France