Land van herkomst
Argentinië
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Carrefour Extra Gambastaarten Wild 300 gGarnaalstaarten (Rode Argentijnse garnaal) 99.5% (Pleoticus muelleri gevangen met trawlnetten in de Zuidwestelijke Atlantische Oceaan)
zout
antioxidant: natriumdisulfiet
zuurteregelaar: natriumcitraten
Voedingswaardetabel
per: 100 g | |
---|---|
Energie | 317 kJ |
Energie2 | 75 kcal |
Vetten | 0.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.3 g |
Eiwitten | 16 g |
Zout | 0.90 g |
Verwaarloosbare hoeveelheden koolhydraten en suikers. | - |
per: 100 g | |
---|---|
Energie | 317 kJ |
Energie2 | 75 kcal |
Vetten | 0.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.3 g |
Eiwitten | 16 g |
Zout | 0.90 g |
Verwaarloosbare hoeveelheden koolhydraten en suikers. | - |
Bevat
Garnaal, zwaveldioxide/sulfieten
Kan het volgende bevatten
Vis, weekdieren
Andere
Kan sporen bevatten van vis en weekdieren.Bereiding en gebruik
Met voorafgaande ontdooiing: Ontdooi gedurende enkele minuten onder koud water of leg ze de dag voor gebruik in de koelkast. Dep droog met absorberend papier. Leg in een geoliede pan of op een plancha en laat elke kant een minuut bakken. Zonder voorafgaand ontdooien: Breng water met een snufje zout aan de kook en voeg de gamba's toe. Laat een minuut koken vanaf het moment dat het water opnieuw begint te koken. Haal ze eruit en leg ze in gezouten ijswater om gedurende 2-3 minuten af te koelen. Giet af en serveer.
Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
Ten minste houdbaar tot de datum vermeld op de verpakking. Bewaart 24 uur in de koelkast, 3 dagen in het vriesvak van de koelkast en tot aan de datum van minimale houdbaarheid in een diepvriezer*** op -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Ingevroren op: / Ten minste houdbaar tot einde (bij bewaring op -18°C): / Lotnr.:
Bewaring
Diepgevroren
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
Interdis TSA 91431 91343 Massy CEDEX France