Fajita's met steak en guacamole
Fajita's met steak en guacamole
Bereiding
1
Halveer de ui en snij in halve maantjes. Maak de guacamole: haal het vruchtvlees uit de avocado en prak fijn. Pers er een teentje knoflook bij. Kruid met peper, zout en breng op smaak met limoensap. Doe er wat blaadjes koriander bij. Meng goed door elkaar. Dek af met plastic folie en bewaar in de koelkast.
2
Stoof de ui en de paprikareepjes in wat olie op een laag vuur. Kruid met peper en zout. Verhit boter in een pan en bak er de steak in. Kruid met de colombo mix. Draai die na anderhalve minuut om. Bak nog enkele minuutjes verder en haal uit de pan.
3
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de steak in reepjes. Leg in het midden van elke tortilla enkele reepjes vlees, paprika en ui en werk af met guacamole. Plooi de onderkant een beetje over de vulling heen en rol dan zijwaarts op. Zet vast met een tandenstoker. Geef er de resterende guacamole bij.