Fishsticks met wortelpuree en boontjes met mosterd en dragon

Voorbereiding
5 min.
Kooktijd
15 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Fishsticks met wortelpuree en boontjes met mosterd en dragon
Bereiding
1
Laat de boontjes ontdooien. Warm de wortelpuree op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de mini fishsticks 6 à 8 min in een braadpan, tot ze krokant zijn.
2
Pel en snipper de sjalot en hak de blaadjes van de dragon fijn. Laat een klontje boter smelten in een grote braad- pan en fruit de sjalot 2 min. Voeg de uitgelekte sperziebonen toe. Kruid met peper en zout en laat 5 minuten stoven. Voeg daarna de mosterd en de dragon toe en schep voorzichtig om.
3
Serveer de wortelpuree met de fish- sticks en de sperziebonen.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
81 kcal
Vetten
3,6 g
(waarvan verzadigde vetten)
1,3 g
Koolhydraat
7,1 g
Suiker
3,0 g
Vezels
2,5 g
Zout
0,43 g
Eiwitten
3,9 g