Fishsticks met wortelpuree en boontjes met mosterd en dragon

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Sperziebonen (diepvries)
300 g
Bereide puree met wortel (diepvries)
500 g
Mini sticks
225 g
Sjalot
0.5
Dragon
5 g
Mosterd à l'ancienne
0.5 el
Boter
Peper
Zout

Fishsticks met wortelpuree en boontjes met mosterd en dragon

Bereiding

1

Laat de boontjes ontdooien. Warm de wortelpuree op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de mini fishsticks 6 à 8 min in een braadpan, tot ze krokant zijn.

2

Pel en snipper de sjalot en hak de blaadjes van de dragon fijn. Laat een klontje boter smelten in een grote braad- pan en fruit de sjalot 2 min. Voeg de uitgelekte sperziebonen toe. Kruid met peper en zout en laat 5 minuten stoven. Voeg daarna de mosterd en de dragon toe en schep voorzichtig om.

3

Serveer de wortelpuree met de fish- sticks en de sperziebonen.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
81 kcal
Vetten
3,6 g
(waarvan verzadigde vetten)
1,3 g
Koolhydraat
7,1 g
Suiker
3,0 g
Vezels
2,5 g
Zout
0,43 g
Eiwitten
3,9 g