Fondue Classic 400 g
Meer details
Origineel recept gemaakt van 100% Zwitserse natuurkaas.Land van herkomst
Zwitserland
Herkomst
Zwitsers product
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Chalet Fondue Classic 400 gKaas 52%
witte wijn
water
zetmeel
kirsch brandewijn
zout
smeltzout (E339)
stabilisator (johannesbroodpitmeel)
specerijen
Bevat alcohol.
Voedingswaardetabel
per 100 g bevat | |
---|---|
Energie | 1020 kJ (246 kcal) |
Vetten | 15 g |
waarvan verzadigde vetyuren | 9 g |
Koolhydraten | 2.7 g |
waarvan suikers | <0.5 g |
Eiwitten | 15 g |
Zout | 1.5 g |
per 100 g bevat | |
---|---|
Energie | 1020 kJ (246 kcal) |
Vetten | 15 g |
waarvan verzadigde vetyuren | 9 g |
Koolhydraten | 2.7 g |
waarvan suikers | <0.5 g |
Eiwitten | 15 g |
Zout | 1.5 g |
Bevat
Melk
Andere
Bevat melk.Bereiding en gebruik
Chalet fondue is eenvoudig te bereiden en lukt altijd! 1 Snijd het brood, fruit en groenten in stukjes. 2 Het zakje over de gehele breedte open knippen. 3 De inhoud van het zakje in een geëmailleerde pan of caquelon gieten. 4 Onder voortdurend roeren aan de kook brengen. 5 Serveer de caquelon op een warmhoud element zodat de fondue gelijkmatig blijft koken. Stukjes brood of andere ingrediënten (zie tips) op een fonduevork prikken en gelijkmatig roeren, zodat de fondue tot het einde van de maaltijd zacht en romig blijft. Geniet van uw fondue samen met familie en vrienden! Tips & tricks - Drink er warme thee of een frisse witte wijn bij. - Voeg naar smaak peper, nootmuskaat en paprikapoeder toe. Varieer met Champignons, cherry-tomaatjes, selderij, gekookte aardappelen en diverse beetgaar gekookte groenten, zoals broccoli, worteltjes of bloemkool. Caquelon gemakkelijk schoonmaken Caquelon ca. 45 minuten in koud water of in heet water (met 20% zout) laten inweken en daarna reinigen.
Houdbaarheid
Koel bewaren Tenminste houdbaar tot:
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Stazak
Leveranciersadres
Emmi CH-6002 Luzern