Chalet
Fondue Classic 400 g
Chalet
Niet beschikbaar in de winkel
Per stuk

Meer details

Origineel recept gemaakt van 100% Zwitserse natuurkaas.

Land van herkomst

Zwitserland

Herkomst

Zwitsers product

Ingrediënten

Chalet Fondue Classic 400 g
Kaas 52%
witte wijn
water
zetmeel
kirsch brandewijn
zout
smeltzout (E339)
stabilisator (johannesbroodpitmeel)
specerijen
Bevat alcohol.

Voedingswaardetabel

per 100 g bevat
Energie 1020 kJ (246 kcal)
Vetten 15 g
waarvan verzadigde vetyuren 9 g
Koolhydraten 2.7 g
waarvan suikers <0.5 g
Eiwitten 15 g
Zout 1.5 g

per 100 g bevat
Energie 1020 kJ (246 kcal)
Vetten 15 g
waarvan verzadigde vetyuren 9 g
Koolhydraten 2.7 g
waarvan suikers <0.5 g
Eiwitten 15 g
Zout 1.5 g

Bevat

Melk

Andere

Bevat melk.

Bereiding en gebruik

Chalet fondue is eenvoudig te bereiden en lukt altijd! 1 Snijd het brood, fruit en groenten in stukjes. 2 Het zakje over de gehele breedte open knippen. 3 De inhoud van het zakje in een geëmailleerde pan of caquelon gieten. 4 Onder voortdurend roeren aan de kook brengen. 5 Serveer de caquelon op een warmhoud element zodat de fondue gelijkmatig blijft koken. Stukjes brood of andere ingrediënten (zie tips) op een fonduevork prikken en gelijkmatig roeren, zodat de fondue tot het einde van de maaltijd zacht en romig blijft. Geniet van uw fondue samen met familie en vrienden! Tips & tricks - Drink er warme thee of een frisse witte wijn bij. - Voeg naar smaak peper, nootmuskaat en paprikapoeder toe. Varieer met Champignons, cherry-tomaatjes, selderij, gekookte aardappelen en diverse beetgaar gekookte groenten, zoals broccoli, worteltjes of bloemkool. Caquelon gemakkelijk schoonmaken Caquelon ca. 45 minuten in koud water of in heet water (met 20% zout) laten inweken en daarna reinigen.

Houdbaarheid

Koel bewaren Tenminste houdbaar tot:

Bewaring

Gekoeld

Verpakking

Stazak

Leveranciersadres

Emmi CH-6002 Luzern