Land van herkomst
Zwitserland
Herkomst
Geproduceerd in Zwitserland
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Carrefour Fondue met Zwitserse Kaas 400 gEmmentaler Beschermde Oorsprongsbenaming 35%
Gruyère Beschermde Oorsprongsbenaming 15%
witte wijn (bevat sulfieten)
water
maïszetmeel
kirsch
smeltzouten: natriumpolyfosfaten en natriumfosfaten
zout
specerijen (knoflook, peper, paprika)
Alcoholgehalte: 3%.
Voedingswaardetabel
per: 100 g | |
---|---|
Energie | 1040 kJ |
Energie2 | 250 kcal |
Vetten | 17 g |
waarvan verzadigde | 10 g |
Koolhydraten | 4.5 g |
waarvan suikers | <0.5 g |
Eiwitten | 15 g |
Zout | 1.5 g |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 2 porties van 200 g. | - |
per: 1/2 zakje (200 g) | |
---|---|
Energie | 2081 kJ |
Energie2 | 501 kcal |
Vetten | 33 g |
waarvan verzadigde | 20 g |
Koolhydraten | 9 g |
waarvan suikers | 1 g |
Eiwitten | 30 g |
Zout | 3 g |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 2 porties van 200 g. | - |
%RI | |
---|---|
Energie | 25% |
Energie2 | 25% |
Vetten | 48% |
waarvan verzadigde | 100% |
Koolhydraten | 3% |
waarvan suikers | 1% |
Eiwitten | 60% |
Zout | 50% |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 2 porties van 200 g. | - |
per: 100 g | per: 1/2 zakje (200 g) | %RI | |
---|---|---|---|
Energie | 1040 kJ | 2081 kJ | 25% |
Energie2 | 250 kcal | 501 kcal | 25% |
Vetten | 17 g | 33 g | 48% |
waarvan verzadigde | 10 g | 20 g | 100% |
Koolhydraten | 4.5 g | 9 g | 3% |
waarvan suikers | <0.5 g | 1 g | 1% |
Eiwitten | 15 g | 30 g | 60% |
Zout | 1.5 g | 3 g | 50% |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - | - | - |
Dit product bevat 2 porties van 200 g. | - | - | - |
Bevat
Melk, zwaveldioxide/sulfieten
Bereiding en gebruik
Giet de inhoud van het zakje in een caquelon en breng de fondue snel en al roerend aan de kook. Geef een persoonlijke toets aan uw fondue door peper, nootmuskaat en eventueel knoflook toe te voegen. Zet de caquelon op een schotelwarmer om de fondue op het kookpunt te houden. Snijd brood in vierkantjes, prik een stukje op uw vork, dompel het in de fondue en geniet ervan.
Verpakkingsmateriaal
Karton - Doorgaans gerecycled
Houdbaarheid
Te bewaren tussen +2 °C en +6 °C en eens geopend, snel consumeren.
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
Geproduceerd in Zwitserland door: Hardegger Käse AG Poststrasse 2 CH- 9243 Jonschwil