Forelfilet met fijne knolselderpuree en dragonsaus
Forelfilet met fijne knolselderpuree en dragonsaus
Bereiding
1
Schil de aardappelen en kook ze gaar, samen met de knolselder-blokjes. Laat ze uitlekken. Smelt een beetje boter in een ruime stoofpot en stoof de knolselderblokjes. Voeg de aardappelen, wat boter en de vloeibare room toe en pureer het mengsel. Kruid met peper en zout en hou warm.
2
Verhit de zure room in een steelpan op een zacht vuur. Snipper de bieslook en de dragon en voeg toe aan het geheel. Kruid met peper en zout en hou warm.
3
Kruid de forelfi lets met peper en zout en bebloem licht. Verhit wat boter met de olijfolie in een grote pan. Bak de forelfilets op een matig vuur en keer ze een keer om. Dien onmiddellijk op met de knolselderpuree, de dragonsaus en een citroenkwartje.