Fris slaatje met radijzen en geitenkaas

Fris slaatje met radijzen en geitenkaas
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

bussel rode radijs
0.5
komkommer
0.5
zakje scheuten
0.5
appel
1
zakje mesclun
1
geitenkaas
75 g
sap van citroen
0.25
bieslook
2 el
quorn stukjes vegetarisch
200 g
olijfolie + extra om te bakken
2 el
peper
zout

Fris slaatje met radijzen en geitenkaas

Bereiding

1

Bak de quornstukjes goudbruin in wat olijfolie op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Klop de geitenkaas los met de olijfolie en het citroensap. Kruid met de helft van de bieslook, peper en zout.

2

Snij de radijzen in plakjes, de appel en komkommer in blokjes. Meng de mesclun met de komkommerblokjes, radijzen, appelblokjes, quorn en scheuten. Kruid met peper en zout.

3

Verdeel de geitenkaasmengeling over de sla. Werk af met de resterende bieslook.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
84kcal
Vetten
1,7g
Zout
0,21g
Eiwitten
5,1g