Frisse salade van watermeloen met schapenkaas & balsamico
Frisse salade van watermeloen met schapenkaas & balsamico
Bereiding
1
Verwarm de oven voor en bak de ciabatta af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de balsamicoazijn in een pannetje en breng aan de kook. Doe er de suiker bij en blijf een tiental minuten roeren tot de balsamicoazijn is ingedikt. Laat de balsamicocrème afkoelen.
2
Halveer de komkommer en haal er de pitjes uit. Snij in halve maantjes. Snij de avocado in blokjes. Hak het basilicum en de munt fijn.
3
Meng de watermeloen, de komkommer, de avocado, de kruiden en de rucola. Druppel er de balsamicocrème over en werk af met de schapenkaas en geroosterde pijnboompitten. Serveer met de ciabatta.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
148kcal
Vetten
1,9g
Zout
0,32g
Eiwitten
4,2g