Frittata met champignons en boerenkool
Frittata met champignons en boerenkool
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Snij de courgette in blokjes.
2
Verwarm wat olie in een kookpot op een middelhoog vuur en fruit de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de champignons en de courgette toe en roerbak 3 min. Voeg nu de kool en vervolgens de voorgekookte aardappelen toe en bak nog 2 min. verder. Rits de tijm en voeg toe aan de pan. Kruid met peper, zout en paprikapoeder.
3
Kluts de eieren los met de helft van de geraspte kaas. Breng op smaak met peper en zout. Schep de groenten in een ingevet bakblik en overgiet met het eimengsel. Werk af met de rest van de kaas en schuif 20 min. in de oven.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
86kcal
Vetten
1,9g
Zout
0,24g
Eiwitten
5,2g