Frittata met herfstgroenten

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Pastinaken
2
Rode bieten
2
Wortelen
2
Teentje knoflook
2
Uien
2
Provençaalse kruiden
4 c.à.c
Eieren
6
Verse bladpeterselie
2 handvol
Olijfolie
4 el
Zout
Peper

Frittata met herfstgroenten

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel alle groenten, schil ze, snij ze in blokjes en verdeel ze over een ovenschaal. Pel en snipper de knoflook en de ui. Voeg ze toe aan de groenten, besprenkel alles met olijfolie en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Zet 30 min in de oven.

2

Klop de eieren los, giet ze bij de geroosterde groenten, dek af en zet nog 10 min in de oven.

3

Leg de frittata op een bord en serveer afgewerkt met fijngesnipperde peterselie.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
96kcal
Vetten
1,1g
Vezels
3g
Zout
0,3g
Eiwitten
3,6g