Fusilli, pesto de roquette, haricots verts et hamburger au quinoa

Fusilli, pesto de roquette, haricots verts et hamburger au quinoa
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

verse sperziebonen
200 g
fusilli
200 g
rucola (zakje)
0.5
enkele takjes vers basilicum
walnoten
20 g
geraspte Parmezaanse kaas
25 g
teentje knoflook
0.5
citroen (sap)
0.25
veggieburgers: quinoa, bulgur, tomaat, paprika, basilicum
2
zeezout
zwarte peper
olijfolie
25 ml

Fusilli, pesto de roquette, haricots verts et hamburger au quinoa

Bereiding

1

Dop de sperziebonen en snij ze in twee. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg 3 min. voor het einde van de kooktijd de sperziebonen toe.

2

Gebruik een staafmixer om de rucola, basilicumblaadjes, walnoten, geraspte Parmezaanse kaas, de knoflook, olijfolie en het citroensap tot een pesto te mixen. Breng op smaak met peper en zout. Bak de veggie burgers in wat olie in een antikleefpan op een middelhoog vuur.

3

Giet de pasta met de sperziebonen af en meng er de rucolapesto doorheen. Serveer bij de burgers.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
341kcal
Vetten
1,5g
Zout
0,15g
Eiwitten
7g