Fusilli, pesto de roquette, haricots verts et hamburger au quinoa
Ingrediënten voor:
personen
MAX
Inbegrepen in de box
Fusilli, pesto de roquette, haricots verts et hamburger au quinoa
Bereiding
1
Dop de sperziebonen en snij ze in twee. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg 3 min. voor het einde van de kooktijd de sperziebonen toe.
2
Gebruik een staafmixer om de rucola, basilicumblaadjes, walnoten, geraspte Parmezaanse kaas, de knoflook, olijfolie en het citroensap tot een pesto te mixen. Breng op smaak met peper en zout. Bak de veggie burgers in wat olie in een antikleefpan op een middelhoog vuur.
3
Giet de pasta met de sperziebonen af en meng er de rucolapesto doorheen. Serveer bij de burgers.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
341kcal
Vetten
1,5g
Zout
0,15g
Eiwitten
7g