Galettes de céréales aux épinards

Galettes de céréales aux épinards
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Courgette, geraspt en uitgelekt
0.5
Lente-uitjes, in ringetje(s) (restje)
1
Parmezaan, geraspt
30 g
Ei(eren)
1
Paneermeel
25 g
Gekookte granen (restje)
100 g
Olijfolie
4 el
Teentje(s) knoflook, in plakjes
1
Spinazie (restje)
150 g
Pijnboompitten
Zout, peper

Galettes de céréales aux épinards

Bereiding

1

Meng de courgette met de lente-ui, de Parmezaan, het ei, het paneermeel en de granen. Kruid met zout en peper en vorm hier platte koekjes van.

2

Verhit 1 el olijfolie in een braadpan en bak de koekjes goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

3

Verhit de rest van de olie in de pan en bak er de knoflook en de spinazie 5 min in. Strooi er de pijnboompitten over en kruid met zout en peper. Dien op bij de koekjes en geef er de rest van de vinaigrette van bij de graantjessalade bij.