Gebakken gnocchi met kip, oesterzwammen en salie-walnotenpesto

Gebakken gnocchi met kip, oesterzwammen en salie-walnotenpesto
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
prei
1 st
kippenborstfilet
300 g
oesterzwammen
250 g
gnocchi
250 g
salie
6 g
walnoten
30 g
teen knoflook
0.5 st
boter
olijfolie
peper
zout

Gebakken gnocchi met kip, oesterzwammen en salie-walnotenpesto

Bereiding

1

Spoel de prei en snij in ringen. Snij de kip in reepjes en bak ze goudbruin in boter. Kruid met peper en zout. Voeg de prei en de oesterzwammen toe en roerbak nog 5 min. verder tot de groenten gaar zijn. Kruid met peper en zout.

2

Bak de gnocchi goudbruin en gaar in boter. Kruid met wat peper en zout.

3

Doe de salie, walnoten, gepelde knoflook en een scheut olijfolie in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout. Verdeel de gnocchi en de kip met de groenten over de borden. Serveer met de pesto.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
130kj
Vetten
2,4
Zout
0,5
Eiwitten
8,1