Gebakken gnocchi met oesterzwammen, spinazie en geitenkaassaus

Gebakken gnocchi met oesterzwammen, spinazie en geitenkaassaus
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Teentje knoflook
0.5
Ui
0.5
Spekblokjes
50 g
Oesterzwammen
100 g
Gnocchi om te bakken
300 g
pijnboompitten
2 el
Spinazie
50 g
Sojasaus
1 el
Smeerbare geitenkaas
75 g
Peterselie
0.5 handvol
Peper
Zout

Gebakken gnocchi met oesterzwammen, spinazie en geitenkaassaus

Bereiding

1

Pel en snipper de knoflook en de ui en fruit ze met de spekblokjes in een hoge braadpan.

2

Hak de oesterzwammen grof en leg ze in de pan. Laat een paar minuten bakken en schep er dan de gnocchi en de pijnboompitten onder. Voeg na een paar minuten de spinazie toe. Schep om en laat weer kort sudderen.

3

Voeg de sojasaus, de geitenkaas en een glas water toe. Laat alles al roerend nog een paar minuten sudderen. Kruid met peper en zout. Hak de peterselie fijn en strooi over de gnocchi. Serveer meteen.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
145kcal
Vetten
5,5g
Vezels
1,3g
Zout
1,27g
Eiwitten
5,7g