Gebakken groene kool met kaas-gnocchi

Gebakken groene kool met kaas-gnocchi
Bereiding
1
Blancheer de koolbladeren kort in een ruime pan gezouten kokend water. Giet ze af, laat even uitlekken en bak ze dan in een paar minuten goudbruin in een scheutje hete olijfolie. Schik ze in een ovenschaal en zet even opzij.
2
Verhit een scheutje olie en fruit de knoflook. Voeg dan de salie toe, laat kort meebakken en voeg de Espelettepeper en de witte wijn toe. Strooi er de geraspte kaas bij en laat onder voortdurend roeren langzaam smelten.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en schep ze door de kaassaus. Schep over de koolbladeren, besprenkel met een scheutje olijfolie en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Laat in de oven 15 à 20 min gratineren: de kool moet krokant worden.