Gebaksglazuur 100 g
Meer details
Dr. Oetker Gebaksglazuur is lekker vol van smaak en is eenvoudig te bereiden. Het glazuur kan je gebruiken op cake, koekjes, cupcakes, gebak, soezen, muffins en tompoezen.Land van herkomst
Polen
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Dr. Oetker Gebaksglazuur 100 gSuiker
glucosestroop
water
bewaarmiddel (kaliumsorbaat)
colorant (E 171)
Voedingswaardetabel
per 100g | |
---|---|
Energie | 1445 kJ/340 kcal |
Vetten | 0.0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.0 g |
Koolhydraten | 85 g |
waarvan suikers | 77 g |
Eiwitten | 0.0 g |
Zout | 0.0 g |
per 100g | |
---|---|
Energie | 1445 kJ/340 kcal |
Vetten | 0.0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.0 g |
Koolhydraten | 85 g |
waarvan suikers | 77 g |
Eiwitten | 0.0 g |
Zout | 0.0 g |
Bereiding en gebruik
1. Leg het zakje in een kom met ruime hoeveelheid heet water gedurende ca. 10 minuten. Zorg ervoor dat het zakje onder water blijft. 2. Haal het zakje uit het water en kneed het goed door. Knip de bovenhoek van het zakje af (zie kniprand) en verspreid het vloeibare glazuur met een mes over het gebak. 3. Dien op wanneer het glazuur opgesteven is. Tip Als u uw gebak wilt decoreren met strooidecoraties, doe dit dan direct nadat het glazuur op het gebak is aangebracht. Veel bakplezier! Tips en inspiratie op www.oetker.be
Houdbaarheid
Koel en droog bewaren.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Warm gelast
Leveranciersadres
Dr. Oetker n.v. De Kleetlaan 7B, bus 1 B-1831 Diegem